Следвайте ни

Ванга я разкри! Има една благословена зодия, орисана с най-специалното

viber icon

За петричката пророчица Ванга са изписани хиляди страници, но феноменът, който тя представлява, още не може да бъде обяснен.

Тя ни е оставила в наследство безценни рецепти с билки за различни болести, а предсказанията ѝ продължават да се сбъдват с плашеща точност.

Журналистката Богомила Косатева се запознала с пророчицата Ванга , когато взела от нея интервю за филма на режисьора Стилиян Иванов.

Впоследствие двете се сближават и водят интересни разговори по отношение на съществата, които общували с баба Ванга . Пророчицата разказва на журналистката за нещата, които са й разкрили високоенергийните същества, както ги описва баба Ванга.

По думите й едно от съзвездията, символизиращи една от зодиите, е над всички останали именно затова. Става дума за съзвездието Козирог . Пророчицата разкрива, че в звездите, образуващи Козирог, живеят тези същества, които са общували с нея.

Тя разкрива също, че именно те са създали живот като нас на 8 различни места във Вселената. Две от планетите, на които са заселили същества като нас, са се самоунищожили. За съжаление, според пророчицата това е на път да се случи и с нашата планета.

Но на останалите 5 планети с живот, подобен на нашия, ситуацията е различна. Цивилизациите там са се развили в правилната посока и то с бързи темпове. Пророчицата смята, че същества от тези светове ни посещават и има следи за посещенията им.

Затова и Ванга смята представителите на зодия Козирог за благословени, защото те са свързани с по-развитите същества и по-високо ниво на разум. По отношение на следите от посещенията на развитите същества, Ванга споделила на журналистката, че има скала в Петрич, която започва да излъчва светлина по време на есенното и пролетното равноденствие. Там можело да се доближим максимално до тези същества и евентуално да се установи контакт с тях. За да я види човек обаче, той трябва да бъде духовно извисен и да се е въздържал от тленните удоволствия.

skafeto.com

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?