49

Вън от "Фермата"! Пиян участник скъса нервите на зрителите СНИМКА

Още един участник се раздели с „Фермата: Нишката на живота“ във вчерашния епизод, но не отпадането на Георги ядоса зрителите.
 
Всички те са възмутени от подпийналия Кенан, който не спря да се заяжда с Петър на Арената. Това се случи по време на една от най-оспорваните битки. Петър влезе с висока скорост и перфектна техника в изпитанието за три пендара - цепене на различни по дебелина ритловици, и победи опонента си Георги. Самоувереното му поведение, което го накара да губи време, за да си оправи прическата на Арената възмути червените, които очакваха повече смирение от страна на актьора, а Кенан не спря да го "храни", пише HotNews.net.

"Ти си следващият", подхвана го и Петър, а останалите му съотборници коментираха, че Кенан отдалеч лъха на алкохол. "Добре, че го изгониха тоя Хорхе ли Морхе ли е. Най-слабият играч във "Фермата", ама иначе му знаеше много устата. Сега е ред и на другото мрънкало, големият селяндур Кенан", пише зрител. "Той се влияеше от Кенан. Той е плевелът, който трови останалите, а Георги му се върза и обра негативите. Следващия изгонен трябва да е Кенан", подкрепя го друг.

Операторът на пристанище Георги Петров си тръгна от стопанството след отборния елиминационен дуел и последвалото гласуване на неговия тим „Канатица“. Червените го отстраниха след като решиха, че е загубил своя хъс за победа и няма достатъчно сили за нови битки на Арената. Георги пък призна, че липсата на близките му го е демотивирала.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Анонимна

Анонимна

18.10.2023 | 13:01

Да, този Кенан е много противен и мазен.Като торба е, има за какво да завижда на Петър.

Отговори
2 0
Ива

Ива

18.10.2023 | 11:44

Продуцентите явно имат як гръб. Това предаване отдавна престана да е смислено. Интриги, обиди и все от тоя род. Умишлено и много дразнещо отнемат от времето на следващото ги предаване и то с простотиите на водещите. Не мислете, че защитавам турските филми, но те все пак имат немалка публика. Трябва да се уважават инакомислещите.

Отговори
1 4
Тв критик

Тв критик

18.10.2023 | 11:16

Който гледа това знае можем и без сводки всеки ден какво става в тази ферма.

Отговори
7 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?