2374

Вълшебните думи, които карат мъжете да се обвържат с вас веднага

Ако някога сте срещали мъж, който ви е казал, че не е готов да се обвърже с вас, тогава знаете колко е разочароващо това. Ако прекарвате времето и чувствата си в човек и след това чуете плановете му да скъса с вас, това определено може много да ви разочарова.

Но преди да направите това, опитайте да използвате тези две магически думи, които мъжете трябва да чуят от една жена, преди да се обвържат.

Първо, възможно е да се изкушите да спорите с него и да му обясните, че причините, поради които не е готов за повече, не са основателни. Недейте така!  Това те кара да се чувстваш като негова майка. Мъжете не се възбуждат от майките си.

Ето как да накарате мъжа си да се обвърже, независимо дали е настоящият ви приятел или бъдещият ви такъв.

Всеки път, когато чуете извинение, което звучи като пълна глупост, кажете вълшебната дума: „Разбирам те!“.

След временната пауза той ще продължи да излага още по-тривиални причини, които ще ви вбесят и подтикнат към спор, но отново, вместо да хапете, кажете „Разбирам“.

Това ще го доведе до едно просто заключение: „Тя ме разбира“.

Не казвам, че трябва да си съгласна с него, но всеки има право да чувства, мисли и споделя по неговия си начин.

Въпреки че може да не сте съгласни с него, казвайки „Разбирам“, вие признавате правото му на мнение. В този момент той може да ви предложи друга сделка. Например: „Все още можем да излизаме“.

В този момент кажете: „Оценявам, че все още искаш да излизаш с мен. Въпреки това не се чувствам комфортно с това. Харесвам те, но не повече от себе си.“ Той ще си тръгне, без да знае какво да каже.

Снимка: iStock/Getty Images

Това не е проблем, защото мъжете се влюбват, когато са далеч от нас. Трябва да устоите на желанието да му се обадите или да му изпратите съобщение, и го оставете да дойде при вас. Ако имате търпението да изчакате, докато той ви потърси, тогава следващия път, когато излезете с него, той ще бъде готов да бъде с вас, защото това е негова идея.

Ако не, значи той не е вашият човек, пише yourtango.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

16.01.2023 | 03:10

ОБИЧАЙТЕ и бъдете ОБИЧАНИ

Отговори
3 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

16.01.2023 | 03:09

БЛАГОДАРЯ МАРИЦА

Отговори
2 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?