2374
Следвайте ни

Вълнуващо пълнолуние в Овен: Какво да очаква всяка ЗОДИЯ

viber icon

Едно от най -вълнуващите неща, които могат да се случат в астрологията, е пълнолунието. На всеки 28 дни настъпва пълнолуние, създавайки най-вълнуващия и динамичен момент от лунния цикъл.

Пълнолунието може да ви провокира с магически откровения, които ви подтикват да научите по-дълбоки истини и да прегърнете промените, които идват с тези истини. Всеки усеща въздействието на пълнолунието по свой уникален начин. И може да се изненадате как пълнолунието през октомври ще повлияе на вашата зодия.

Това пълнолуние, което е и последното преди Хелоуин, може да се почувства по-хаотично и интензивно от обикновено, благодарение на факта, че е в кардиналния огнен знак Овен. Този знак е страстен, от онзи тип, който се влюбва от пръв поглед. Тази любов обаче надхвърля обикновената романтика, защото се отнася и за всеки друг аспект от живота. Овенът не е знак, който търпеливо чака, преди да предприеме действия, защото той скача при първата възможност да излезе напред, пише edna.bg.

Въпросното пълнолуние ще се противопостави на Марс – планетата на битките и силата – която също така е и планетата, която управлява Овен. Това ще повиши емоционалната температура на това пълнолуние и ще предизвика дълбоки реакции във вас. Но тъй като това пълнолуние също ще се сближи с обсебващия Плутон, може да се почувствате вдъхновени да направите нещо негативно или пагубно. Не забравяйте да сте наясно с намеренията си.

Овен

Това е вашето пълнолуние, Овен! В момента вие сте главният герой в тази астрологична история и може би наближавате ключов момент. Това пълнолуние може да разкрие всички начини, по които сте се променили и да продължавате да се променяте, като ви насърчава да правите избори, които отразяват човека, в който се превръщате, а не този, който сте били.

Телец

Това пълнолуние може да ви накара да се оттеглите от външния свят и да се погрижите за духовната си страна. Сънищата ви могат да станат по-ярки, когато подсъзнанието ви се разкрие. Медитативните и интроспективни дейности като дневници, дихателни упражнения или просто да си поплачете са точно това, от което се нуждае душата ви в момента.

Близнаци

Може да претърпите промяна в социалните си кръгове. Това пълнолуние може да ви доближи до определени хора и да ви насърчи да се отдалечите от другите. Прекарвайте време с хора с подобно мислене, които ви вдъхновяват и разкриват най-доброто във вас. Не се чувствайте притиснати от връзките си с хора, които ви карат да се чувствате сякаш не можете да бъдете себе си.

Рак

Вашата кариера е в центъра на това пълнолуние. Възможно е да получите възможности да се издигнете във вашата област, като например да се борите за повишение, да започнете нова работа или да смените изцяло кариерата си. Не става въпрос за перфектна репутация или идеално резюме, а за кариера, която отразява вида успех, от който наистина се интересувате.

Лъв

Това пълнолуние ще ви изтръгне от закостенелите перспективи и монотонната рутина. Това ще ви насърчи да дадете шанс на възможности, които са извън зоната ви на комфорт. Жадувате за нови преживявания и дори може да искате да пътувате до изцяло ново място. Вашият мироглед не е камък – прегърнете способността си да виждате нещата по различен начин.

Дева

По време на това пълнолуние може да се изправите лице в лице с незавършени дела. Може да е подходящият момент за уреждане на дългове и преглед на финансовите ангажименти, които сте поели. Енергията също е форма на валута, така че не забравяйте да влагате енергията си в нещо, което има потенциал за дългосрочен растеж и удовлетворение.

Везни

Вашите отношения са основният акцент по време на това пълнолуние. Може да почувствате промяна във взаимоотношенията си, когато потиснатите истини най-накрая излязат наяве. Това е вашата възможност да преосмислите начина на функциониране на тези връзки. Как можете да подобрите моделите, които съществуват между вас и хората, с които сте обвързани по някакъв начин?

Скорпион

Може да е дошъл момент да се сблъскате с последиците от това как се отнасяте към времето и тялото си. Може би е време да поработите върху създаването на по-добро ежедневие, установяването на здравословен баланс между почивка и работа. Използвайте това пълнолуние, за да се погрижите за всичко, което има нужда от грижа и внимание. Преди да се почувствате продуктивни, трябва да се почувствате цялостни.

Стрелец

Това пълнолуние може да предизвика чувство на романтика, креативност и артистична изява. Не забравяйте, че просто да се отпуснете и да се забавлявате също е творчески акт. Дори и да не сте артист сам по себе си, има един артист, който живее вътре във вас и с него трябва да си взаимодействате повече. Нека това пълнолуние ви донесе творческия пробив, който търсите.

Козирог

Може да ви се прииска да се оттеглите за малко от социалната сцена и да прекарате време у дома. Това пълнолуние ще се съсредоточи върху личния ви живот, насърчавайки ви да се фокусирате върху това, от което се нуждаете, за да се чувствате спокойни и емоционално сигурни. Може да се свържете отново със семейството си, да се върнете към корените си и да поработите върху изграждането на дома, който винаги сте искали.

Водолей

Това пълнолуние може да ви накара да се чувствате така, сякаш жонглирате с толкова много различни имейли, разговори, срещи и теми. Не забравяйте да си поемете дълбоко въздух, защото това пълнолуние активира вашите умствени наклонности. Насочете тази енергия към изразяване на вашите идеи, учене на нови неща и грижа за натоварената работа.

Риби

Това пълнолуние може да предизвика някои големи финансови разкрития. Може би мислите повече за това как можете да бюджетирате по-ефективно, да увеличите приходите си или дори да закупите някои неща, които искате отдавна. По-важното е, че това пълнолуние е свързано със създаване на стабилност и увереност, че работите върху финансови спестявания, които ви карат да се чувствате подготвени.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?