46

Вълнуващ момент за Лъвовете, Стрелците постигат целта си

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Денят ще е благоприятен за общуване. Ако имате нужда от помощ и подкрепа, със сигурност ще я получите. Сутринта не всичко може да се окаже така, както бихме искали, но не си струва да се притеснявате твърде много за това. Скоро ситуацията ще се промени към по-добро и ще видите нови възможности.

ТЕЛЕЦ

Утрото едва ли ще мине спокойно. По това време ще имате повече дела и ще трябва да бързате, за да се справите с всичко навреме. Не е нужно го правите сами. Ако потърсите помощ ще я получите. Втората половина на деня ще бъде по-ползотворна, а вечерта ви очаква приятна изненада.

БЛИЗНАЦИ

Ще имате доста грижи. Възможно е някой от близките ви да се нуждае от помощ и ще трябва да се отзовете. На някои от вас ще се наложи да променят плановете си за пътуване или да се съсредоточат върху неща, които преди са изглеждали маловажни. Както и да се развие деня, останете спокойни и в добро настроение.

РАК

Денят ще е благоприятен за общуване, срещи и разговори с важни за вас хора. Няма да има причина за сериозни разногласия. Някои от вас ще се помирят с тези, с които са били в кавга. Възможно е стари познати да напомнят за себе си. Със сигурност ще предложат нещо интересно.

ЛЪВ

Денят ще е доста изморителен, но все пак благоприятен. Възможно е стари познати или приятели, неочаквано да ви дойдат на гости. Тези от вас, които са решили да посетят роднини, ще се забавляват добре. Ако се съсредоточите върху решаването на семейни проблеми, със сигурност ще ги преодолеете бързо.

ДЕВА

Ако имате големи планове за този ден, тяхното изпълнение е по-добре да не се отлага. Сутринта ще бъде благоприятна за решаване на много въпроси. По това време трябва особено внимателно да слушате интуицията си. Тя ще ви подскаже как най-добре да действате. Някои от вас ще получат подарък.

ВЕЗНИ

Началото на деня няма да мине без дребни недоразумения или някои неприятни инциденти. Но не трябва да се тревожите. Скоро ситуацията ще се промени към по-добро. По-добре е да не прибързвате с решенията, да отложите за известно време важни срещи и разговори. Добри новини ви очакват в следобедните часове.

СКОРПИОН

Днес е малко вероятно да успеете бързо да се справите с всички въпроси и незабавно да разрешите сложни въпроси. Влиянието на положителните тенденции ще бъде доста силно, но за постигане на поставените цели ще са необходими целенасоченост и постоянство. Отделете време за размисъл.

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви приятен ден, наситен с много положителни емоции и обрати. Интуицията ще ви подскаже с какво да се занимавате. Освен това ще може да научите много или да придобиете знания, които скоро ще ви бъдат полезни. Някои от вас ги чакат необичайни срещи.

КОЗИРОГ

Опитайте се да не се тревожите за дреболии. Днес ще сте по- напрегнати и ще се тревожите за това, на което в друг момент не бихте обърнали внимание. През първата половина на деня околните няма да могат да ви разберат и подкрепят, но по-късно комуникацията с тях ще ви бъде от помощ.

ВОДОЛЕЙ

Чувствате се уверени да поемате важни и трудни задачи. Днес всичко ще ви се получава много добре. Интуицията ви ще бъде изострена и благодарение на нея ще намерите отговори на въпроси, които са обърквали мнозина. Възможно е да получите полезна информация преди другите.

РИБИ

Днес ще ви бъде лесно да намерите общ език с различни хора. Ако се държите коректно, ще направите добро впечатление и може да привлечете влиятелни хора на ваша страна. Отношения, които са били официални, ще станат по-приятелски. Втората половина на деня ще донесе нестандартни идеи и нови планове за работа.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?