46
Следвайте ни

Вълнения в социалните мрежи: Боби Михайлов дебютира във Фейсбук, Бойко смени фасона

viber icon

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов вече може да се похвали с личен профил във Фейсбук. Бившият вратар коментира в социалната мрежа различни теми, които го вълнуват.  Повечето обаче касаят футбола, където Боби продължава да е атакуван от Димитър Бербатов, че е останал шеф на БФС с измама. Пак във Фейсбук мощен хейт отнесе дясната ръка на Михайлов във футболния съюз - Йордан Лечков.

Поводът е вълнената шапка, която палачът на бундестима от САЩ-94 е нахлупил върху голото си теме по време на интервю.  "Данчо Лечков показа топфешън тренда за есен-зима 2021-2022 година. Сега само гега му трябва", са само част от ехидните коментари за него. За вълненията в мрежата допринесе и Бойко Борисов, който си смени снимката на своя профил.

На новото фото бившият премиер се подава от прозорец на лъскава резиденция, а вътре се вижда пищен полилеи в позлата.

"Понякога като ти вадят очите, ти изписват веждите", написа Борисов с усмихнат емотикон. По-късно той смени и корицата си с магистрала.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?