Следвайте ни

Вълнение! Ето какво преживя Муки след смъртта на Стоянка

viber icon

Мария Грубешлиева- Муки не може да спи напоследък, но не заради големите летни жеги, а от вълнение, научи HotArena.Дъщерята на Стоянка Мутафова е превъзбудена от предстоящото откриване на паметна плоча за майка й, пастрока й Нейчо Попов и съседа им Георги Калоянчев.

Табелата ще бъде поставена върху жилищния блок на ул. „Люботрън” 96 в София, в който живяха приживе тримата гении.

„На 13 юли ще е церемонията. Денят не е избран случайно – тогава ако бе жив, чичо Нейчо щеше да навърши 96 години.

Толкова ми е емоционално за онова, което се задава, че напоследък не мога да мигна нощем. Само мисля ли, мисля”, сподели пред „Уикенд” Муки.

И допълни, че това лято има и още едно хубаво събитие, свързано със славната й родителка – излизането на ново допълнено издание на биографичния й том „Добър вечер, столетие мое”.

„Включени са още 32 страници в книгата, на която аз съм автор. Спомени за мама разказват Лили Иванова, Татяна Лолова, Йорданка Христова и други големи имена от българската сцена”, уточни Грубешлиева.

Легендата на българския театър Стоянка Мутафова почина на 97-годишна възраст,на 6 декември м.г., след продължително и тежко боледуване.

На 94-годишна възраст през 2016 г., осъществява мащабно турне в театрални зали в САЩ, Канада, Германия, Нидерландия, Швейцария и Великобритания.

Играла е в над 90 театрални постановки. Голямата Стоянка Мутафова е популярна и с ролите си в много филмови и телевизионни продукции.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?