4232

Валери окончателно показа вратата на Мария Бакалова, новата му е култова миска

Съвсем скоро синът на Мария Гроздева и актрисата с холивудска слава ще се разделят за минимум 3 месеца, защото Валери се оказа в екипа на новото риалити шоу "Островът на 100-те гривни"

 

След слуховете, че Валери Григоров и Мария Бакалова са разделени, двойката побърза да опровергае с няколко кадъра в социалните мрежи обратното. Наскоро обаче, повод за подобни съмнения отново се прокрадна в публичното пространство - и този път не е само на думи.

Валери и Мария бяха разделени месеци наред заради участието му в "Денсинг старс" и наскоро се събраха за рождения ден на актрисата. Това обаче, съвсем не означава, че са заедно, още повече след скорошни сторита на Валери в Инстаграм.

БЛИЦ

Съвсем скоро синът на Мария Гроздева и актрисата с холивудска слава ще се разделят за минимум 3 месеца, защото Валери се оказа в екипа на новото риалити шоу "Островът на 100-те гривни".

БЛИЦ

Там обаче, ще бъде и скандалната Мис България Елизабет Кравец заедно с гаджето си Атанас Пелтеков, влогърът Асен Кукушев и Верислав Туджаров, а също и Мис България Теодора Мудева, която вече  свободна след раздялата с Румен Радев.

Близки до новия формат вече се кълнат, че между Мудева и Валери са прехвърчали искри, но дали двамата са развили или ще развият още отношенията си, предстои да стане ясно много скоро, пише show.blitz.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?