71

Важни срещи за Овните, Стрелците да не поемат рискове

ОВЕН

Опитайте се да не отлагате твърде дълго. Днес трябва да действате решително и бързо. Само така ще имате шанс да постигнете успех и да се справите със задачи, които са обърквали мнозина. Важните срещи ще протичат добре и лесно ще спечелите благоволението на хора, от които зависи много. 

ТЕЛЕЦ

В началото на деня трудно ще избегнете неприятни моменти. Нещо няма да не върви по план и ще бъдете по-разстроени от това, отколкото трябва. Разбирането с другите също няма да е лесно. Дори с хора, които са ви близки ще комуникирате трудно. Търпението ще ви помогне да преодолеете всички неприятности.

БЛИЗНАЦИ

Не поемайте трудни задачи сами. Ще успеете много по-бързо, ако намерите съюзници. На ваша страна могат да застанат хора, от които изобщо не сте очаквали подкрепа. И всичко това, защото ще разкажете за вашите планове и идеи по такъв начин, че никой няма да остане безразличен към тях. 

РАК

Ще действате решително и бързо и ще постигнете по-добри резултати от очакваните. Смелите ви начинания ще бъдат придружени от късмет. Не губете увереност в себе си, дори и да не успеете веднага. Всичко ще се нареди, ако упорствате. Денят ще е подходящ за разрешаване на по-сериозни проблеми.

ЛЪВ

Не бързайте. Това не е лош ден, но ако прибързвате с решенията, можете да изпуснете нещо от поглед или да направите грешки, за които скоро ще съжалявате. Полезни ще са съветите от приятели и доказани съюзници. Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване.

ДЕВА

Без значение как започва денят, опитайте се да запазите положителна и позитивна нагласа. Това няма да е лесно, защото отношенията с другите могат да бъдат доста напрегнати и справянето с делата ще бъде по-трудно, отколкото сте очаквали. Не бързайте с покупките и сделките. Избягвайте ненужни разходи.

ВЕЗНИ

Избягването на спорове днес няма да е лесно. Ще бъдете по-избухливи, обидчиви и чувствителни от обикновено и не винаги околните ще могат да намерят подход към вас. Въпреки това, сериозни конфликти няма да възникнат. Ще намирате начин да изглаждате недоразуменията и да поддържате добри отношения. 

СКОРПИОН

Денят ще е успешен и ползотворен. Може да поемете важни и трудни задачи. Със сигурност ще постигнете отлични резултати. Внезапно ще ви подкрепят нови познати или хора, с които сте поддържали само официални отношения. Денят ще бъде благоприятен от гледна точка на личните отношения.

СТРЕЛЕЦ

Денят едва ли щеше да мине без полемика. Няма да е лесно да преговаряте дори с хора, които са ви подкрепяли при всякакви обстоятелства. Ще ви трябва много търпение, за да убедите всички, в правотата си. По-добре е да не поемате рискове, когато става въпрос за финанси.

КОЗИРОГ

Днес ще поемате всички дела с интерес и искрен ентусиазъм. Наблизо винаги ще има хора, готови да ви помогнат. Най-важните въпроси обаче ще трябва да решавате сами. Интуицията ще ви подзказва как да избегнете грешки. Ще ви бъде приятно да общувате с хора, които не сте виждали отдавна.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще е подходящ за довършване на започнатите по-рано дела, както и за търсене на отговори на въпроси, които ви вълнуват напоследък. И с двете неща ще се справите перфектно. Няма да възникнат непреодолими трудности. Ще намерите съюзници или ще установите добри отношения с потенциални партньори. 

РИБИ

Не си губете времето за дреболии. Това ще е особено важно сутринта, когато важни неща ще изискват вашето внимание, за което си струва да оставите всичко останало настрана. Ще имате възможност да подкрепите хора, които са ви скъпи или да помогнете на приятели, изпаднали в трудна ситуация.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?