Следвайте ни

Важна промяна в живота на две зодии, трета печели пари

В неделя се помъчете да бъдете смирени. Колкото и да ви се иска да направите нещо или да получите нещо - днес не е най-подходящото време за това. Научете се на търпение (ако ви липсва такова) и действайте тогава, когато обстоятелствата са на ваша страна.

През този ден, почивайте, акумулирайте знания и умения, наслаждавайте се на природата около вас (надявамe се да има такава, пише dunavmost.com).

Днес ще имате повече контакти с най-различни хора: такива, с които лесно общувате и такива, които са постоянно сърдити дори на себе си. Информацията, която ще получите чрез контактите си днес ще бъде интересна и полезна за вас.

В неделя мнозина ще се зарадват на важно събитие в живота на момиче или жена. Днес избягвайте да дискутирате събития от миналото свързани с неприятни преживявания. Няма да имате никаква полза от това.

Желанието ви да постигнете някакво съгласие по финансови дела днес ще срещне отпор или неразбиране. 

Овен

Денят обещава много, но само ако му помогнете. Вашето участие ще е решаващо и не толкова натоварващо, колкото ви се струва.

Телец

Днес ще спечелите много, ако покажете, че може да пазите тайна. Търпението ще ви е верен приятел и помощник. Не му обръщайте гръб.

Близнаци

Днес ще може да разчитате на близките си повече, отколкото си представяте. Разкажете им за вашите притеснения и те бързо ще изчезнат.

Рак

Днес е добре да преразгледате някои моменти, свързани с отговорностите ви. Хубаво е да са по-малко, но и възнаграждението няма да е много.

Лъв

Днес не вярвайте на обещания. Оставете си вратичка в случай, че не се сбъднат. Доверявайте се само на себе си.

Дева

Днес е ден, в който трябва да сте честни със себе си. Помислете дали няма да спечелите, ако прекратите нещо, което ви натоварва.

Везни

Днес не е ден за признания. Всеки прави грешки, но никой няма право да ви кара да се чувствате виновни заради тях.

Скорпион

Това е ден, в който да помислите дали не ви е нужна почивка за един дълъг период. Премислете начините и последиците.

Стрелец

В повечето случаи няма нужда да се правим на обидени. Подобно поведение води само до задълбочаване на конфликта.

Козирог

Това е ден, в който трябва да се съобразите с мнението на останалите. Ако го пренебрегнете, ситуацията ще се усложни сериозно.

Водолей

Днес е много вероятно да направите грешка по невнимание. Ако става въпрос за обида към някого - просто се извинете.

Риби

Днес не си правете големи планове без кръчмаря. Ако много искате нещо ще трябва да го реализирате сами. 

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?