Следвайте ни

Важен урок за две зодии, трета избухва с пари и любов

viber icon

Овен

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, събота Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. 

Телец

Денят ви ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Не е време за работа с хора в чужбина и за далечни пътувания. 

Близнаци

Днешният ден е благоприятен за самооценка. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Парите ви притесняват с бързината, с която си отиват. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. 

Рак

Девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Може да отделите време на дома си и на хората в него. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Доверието е по-ценно от злато.

Лъв

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които ви зареждат и релаксират. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. 

Дева

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените цели. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и може да си позволите повече удоволствия. Най-важното е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. 

Везни

Използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Няма да ви спестят похвалите, а и ще ви зарадва парично поощрение. Владее ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. 

Скорпион

Събота е благоприятен за реализиране на поставените цели. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Стрелец

Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Ако имате работа, която трябва да завършите утре, не отлагайте присъствието си на работното място. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не ви налегнат парични проблеми в бъдеще. 

Козирог

Избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Бъдете активни в спорта. Ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си.

Водолей

Денят е силно активен. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. На всичкото отгоре някой в последния момент ще ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Риби

Голям процент от Рибите са подвластни на отлично настроение в събота. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Лазарова

Лазарова

26.12.2020 | 09:50

Вие сериозно ли с тоя хороскоп, все пак е 26.12...????

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?