Следвайте ни

Вадят тежката артилерия в NOVA: Деси Банова замества бременните синоптички

viber icon

Бившата синоптичка Деси Банова и съпруга на президента Росен Плевнелиев най-вероятно ще се завърне на екран от есента, пише ексклузивно „Галерия“.

Възможно е да води собствена рубрика или предаване, но най-вероятно ще застане отново пред картата, да съобщава къде ще вали и къде ще грее слънце. Съвсем наскоро колежките й Никол Станкулова и Гери Малкоданска ще изляза в майчинство, тъй като и двете са бременни за втори път. Така „Нова“ ще остане само с двама синоптици - Николай Василковски и Лора Георгиева.  Двамата е невъзможно да се справят с всички емисии за времето и затова телевизията е в трескаво търсене на поне още една синоптичка. По всяка вероятност третият кадър в прогнозата ще бъде именно Деси Банова, която има дълга дълъг опит при климатичната карта.

Жената на Плевнелиев слезе от екран преди три години когато роди дете на бившия президент. Тогава се заговори, че едва ли ще се завърне в телевизията, тъй като възприема работата си като недостатъчно престижна. Идеята да бъде просто съпруга и майка, макар и на бивш държавен глава вече й е омръзнала твърдят нейни приятелки.

Деси отдавна имала желание да се върне на екран и да продължи рубриката си „Историите на успеха“, в които представяше успелите на Запад българи. Засега обаче от „Нова“ й заявили, че едва ли ще намерят ефирно време за предаването, но пък ще се радват тя да представя синоптичната прогноза и да запълни зейналата празнина поради отсъствието на Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

Коментари (4)

Митьо Пищова

Митьо Пищова

14.07.2021 | 23:05

Банова, искам те по слива, качена на токчета.

Отговори
0 0
Абе ти

Абе ти

14.07.2021 | 16:17

Освен че ти си пухльото си пълен пр.... ак. Плевнелиев е умен човек, той никога няма да си остави каруцата в калта и ако беше некадърен като теб щеше сега да драска глупости. Само че той е достатъчно интелигентен и както беше добър президент, така е и успешен бизнесмен, а такива нещастници като теб могат само да му дишат праха. Колкото до жена му, няма нищо лошо дори и като синоптичка да се завърне на екран, хората са казали, няма срамна работа. Добре си стои на екран жената.

Отговори
6 4
Ко каза  Абе ти???

Ко каза Абе ти???

14.07.2021 | 18:01

Да не си се поболял...кой го има въобще за нещо това нещо Роско Банов??? А до деса що се отнася ами тя си я едно ПКП....

Отговори
1 1
Некадърници

Некадърници

14.07.2021 | 15:37

Пухльо(от путьо и мухльо)отдавна не е президент и никога не е бил президент на българите.А за куррвето Деси на боли сайдера!

Отговори
3 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?