Следвайте ни

В този ден към земята идва мощен енергиен поток

viber icon

Луната е в знак Стрелец до 13:38ч на 7 септември. Този период е пълен с оптимизъм, растеж "нагоре и напред". Добра позиция за пътуване и изучаване на живота. Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори страст към хубавия живот.

Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни. Тези дни са подходящи за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път. Хората започват да се стремят към социума, обществения живот, социалните отношения, стават по-философски настроени.

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система, жлъчката.

5 лунен ден до 12:43ч на 3 октомври (от 11:33ч на 2 октомври)

Не е подходящо за сериозни и нови дела, за творческа дейност. За бизнеса също не е добър ден. Започнати днес водят до обратния резултат. Важните неща пренесете за по-благоприятно време. Един от най-неподходящите дни за смяна на дейността. Избягвайте общуването с началници и висшестоящи органи. Пазете се да проявявате гнева си и да вредите на някого, тъй като всяко престъпно намерение ще получи същия отрицателен отговор под формата на сериозно наказание от съдбата.

6 лунен ден от 12:43ч на 3 октомври до 13:47ч на 4 октомври

Първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения. Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие. Това е период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекратят недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Секс - Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с традиционни пози. Въздържайте от пози, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави, нека да има повече целувки и прегръдки. Много подходящо време за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно състояние.

Подстригването способства подобряване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.

Сънища – По-добре на никого да не ги разказвате и се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да открият на човека информация не само за него, но и за бъдещето му. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

17 слънчев ден – Нищо не трябва да се планира. Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения, но нищо не трябва да се завършва сега. Подходящо е да се посети църковен храм. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните.

Вероника Фетова

Вероника Фетова

Редактор - marica.bg

Вероника Фетфова е завършила „Масови комуникации - Журналистика” в Нов Български Университет - София. От май 2019 г. е част от екипа на „Марица“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?