49

В "Съдебен спор" са сериозни: Бившата на Иван му изневери с Жоро Игнатов

Вихра Петрова, бившата дългогодишна половинка на Иван Христов, унизи бащата на единственото си дете. Според нея съвсем друг мъж е голямата любов на живота й, при това - директен конкурент на дребосъка в телевизионния ефир, пише lupa.bg.

Брюнетката споделя, че голямата й любов е и винаги е бил главният редактор на „Съдебен спор“ по Нова телевизия Жоро Игнатов. Двамата са близки от повече от 20 години и си споделят всичко.

Разбира се, те се правят, че винаги са били само приятели, а и Жоро е стар ерген, което поражда доста съмнения, но не се знае дали между двамата не е имало и интимност.

Иван се раздели с Вихра, когато започна да й изневерява с Ирина Тенчева, а впоследствие я напусна заради нея и двамата се венчаха. После дори Ирина му роди още едно дете и вече той има две, докато бившата му остана само с едно.

Що се отнася до Жоро Игнатов, той не е бил женен, няма и деца, което постоянно провокира закачки за ориентацията му. Дали обаче навремето е забил Вихра Петрова, или винаги са били приятели, остава загадка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Пишман журналя

Пишман журналя

09.02.2024 | 16:21

Как точно изневеряваш на бившият си, особено след като той отдавна е женен????

Отговори
9 0
КАКЪВ

КАКЪВ

07.02.2024 | 23:45

Е този шум Джон...??? амбреажи сър.....

Отговори
2 1
Голям смях

Голям смях

07.02.2024 | 13:56

С какво занимавате хората .

Отговори
5 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?