46

В Пловдив откриха първия голф-бар СНИМКИ

Най-модерният голф-бар в България бе открит в Пловдив. Голф Бар Пълдин е мястото в града под тепетата за тренировка и голф урок на всеки ентусиаст, млад състезател или уикенд голфър.

В бара ще се намери най-добрата система за голф тренировки, създадена до момента - Foresight Sports GCHawk куадро оптична система / индустриален стандарт за най – точно замерване, използвана от най-добрите играчи в света, PGA Professionals, Golf Fitters с екран 4.00м / 2.60м., антишокови голф матове, място за почивка, пътинг грийн с 3 дупки с различни наклони, зала за отдих, бар, ТВ за гледане на спортни събития с компания, също шах, табла, карти и дартс. За уикенд голфърите опция за настаняване има във Felix Kanitz Apartments /ул. „Феликс Каниц“ № 4/на специални цени.

„Радостен съм, че с много любов и със старание и внимание се опитахме да направим всеки детайл в това място. Искаме да създадем възможност на всички, които обичат голфа и тези, които въобще не познават този спорт, да дойдат поне веднъж и да се докоснат до него. Да видят каква невероятна игра е и какви възможности дава на хората от 5 до 95 години. Идеята е, че освен членовете на нашия голф клуб "Пълдин", в който членуват 30 човека, да стане отворено място за всеки, който иска да се запознае с играта. Ще осигурим треньор - учител, който ще се занимава със всеки кандидат-голфър. Има пакетни цени , като един час ще е 45 лева“, заяви председателят на пловдивски голф клуб "Пълдин" Димитър Георгиев.


 
 
 
 
 
 
 
 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?