49

В окото на бурята: Ето защо Сашо Роман нападна Глория

Кралицата на попфолка често е наричана ледена кралица, което се дължи на липсата на евтино поведение,  характерно за някои други представители на жанра, но това води до озлобление към нея. Тези дни Глория отново се озова в окото на бурята.

След като миналата година Кали демонстративно нападна Глория, наскоро и Сашо Роман се присъедини към отбора на хейтърите. Подстрекател отново е рапърът Тото, в чиито подкаст чалгарят развърза змийски език. Без да му мигне окото, позабравеният ретро певец заклейми колежката си като певица без нито един хит: „Глория е единствената колежка, която е направила 11 албума и нито един хит“, изцепи се изпълнителят на „Чисто зло“.


Припомнете си, че преди десетина години бяха много модерни т.нар. „ретро партита“, на които в клубовете канеха позабравени и поевтинели изпълнители, които за символичен хонорар и безплатно пиене да забавляват с овехтелите си хитове чалга феновете в слабите кръчмарски дни през седмицата. Това беше и моментът, в който ромът Сашо изпълзя от дупката си, за да захлеби някой друг необлагаем с данъци лев. Той обаче бързо се изчерпал и кръчмарите поставили ултиматум или да разнообрази ретро купоните си като кани по-известни свои колеги или ще спрат да го хрантутят.


Тогава Роман започнал да изкарва една след друга седмица всички нафталинени певици, за които се сетил. След като и това не дало ефект за набиране на клиентела, Сашо осъзнал, че за да имат успех неговите ретро концерти, трябва да покани истинска звезда. Обадил се Сашо на Глория с надеждата, че вечната Амбър на родната поп-фолк сцена ще му удари рамо и ще придаде така необходимия блясък на залязлата му кариера. Уви, балканската мега звезда деликатно, доколкото е възможно, отхвърлила поканата с резонната причина, че все още й е рано да се причисли към „ретро легендите“. Очевидно отказът й много разгневил Сашо Роман и оттогава, той не пропуска възможност, при всяка, макар и рядка, своя поява да бълва змии и гущери по адрес на Глория, пише Лайфонлайн.бг.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Биби

Биби

22.02.2023 | 01:02

Оставете всичко, нооо тя има ЕВТИНО ДЪРЖАНИЕ!! Погледнете как се снима, наглася се, като ученичка от село. Много силно изразен снобизьм.

Отговори
4 0
Кисс

Кисс

18.02.2023 | 19:50

Тази прокиснала спер.а още ли за човек я брите

Отговори
5 0
Роси

Роси

17.02.2023 | 01:27

На почивки с чупки и си остана крьчмарка добре ,че георги илиев я извади от блатото и загоров я направи певачка ,но му би шута ... Сега е бабичка сьс силиконови джуки и грачи като гарга в крьчмите

Отговори
10 6
Нена

Нена

17.02.2023 | 01:23

Глорчето остаря и се излага тотално ..Нито глас ,нито стил освен с младоците в леглото да ги храни

Отговори
10 7
Ели

Ели

16.02.2023 | 21:59

Точно така Глория ако е певица аз съм мис свят не може да пее. Певиците са три Преслава София и Ивана не го защитавам Сашо може една песен да има но и до ден днешен хората слушат неговите песни.Извинявай Гло ли си но по добре не се излагай повече

Отговори
9 10
саше

саше

16.02.2023 | 21:43

ой саше, саше почти 10 годинки спеше в една стаичка отзад на тонито на 60то. Сънен изпълзяваше да припееш и да се прибереш отзад.

Отговори
6 5
Анти чалгар

Анти чалгар

16.02.2023 | 21:09

Чалгарите почнаха да се дъвчат един друг. Време да се разкарат за винаги.

Отговори
11 5
Дресьор

Дресьор

16.02.2023 | 19:19

Искам да напиням Гло с питонЯ на легло.

Отговори
5 4
г симеонов

г симеонов

16.02.2023 | 18:20

Глория има и хитове и албуми и концерти в целия свят а сашо роман няма нищо

Отговори
14 15

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?