4232

В никакъв случай! Не слагайте огледала на тези места...

Колкото и да не ви се вярва, човек трябва да подхожда много отговорно към избора на мебели за дома си

Освен основните такива, декорацията също влиза в това число.

За да избегнете натрупването на негативна енергия, която може да доведе до влошаване на здравословното ви и финансово състояние, трябва да спазвате няколко прости правила и никога да не поставяте огледало на няколко места.

 

Срещу входна врата и прозорец

Експертите не препоръчват окачването на огледала пред вратите или прозорците, защото това може да предизвика изтичане на положителна енергия от дома, както и да отнеме благополучието и успеха.

 

В спалнята

Категорично не се препоръчва окачването на огледала в тази стая. Смята се, че спящ човек не трябва да се отразява в огледалото, в противен случай ще има неприятности. Това също може да повлияе негативно на семейните отношения.

Ако наистина трябва да погледнете отражението си сутрин, поставете огледало в гардероба (от вътрешната страна на вратата), за да можете да следвате правилата и да задоволите желанията си пише jenata.blitz.bg.

 

До печката или отсреща

Също така не трябва да поставяте огледало срещу печката, в противен случай това ще ви отнеме силата и ще се уморите два пъти по-бързо.

Ако наистина искате да украсите кухнята си с огледало, поставете го пред масата, където се събира цялото семейство. Смята се, че по този начин увеличавате богатството и поддържате хармонията в дома.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?