4232

В началото на юли: Тези 3 зодии ще са на върха на щастието

Везни

Везните ще се радват на гениални идеи от 1 до 7 юли. Звездите съветват да запишете някои от тях или веднага да започнете да ги изпълнявате. Всички финансови задачи ще се реализират лесно и ще донесат добри приходи на представителите на знака, което ще им позволи да изпълните всичките си най-съкровени желания. Везните ще се радват на късмет и благополучие. Щастливите възможности ще валят над тях от всички страни. Те ще се радват на успех и просперитет. Важното е да се възползват от шансовете, които съдбата им предоставя. Това ще ги отведе директно към мечтаното щастие. Везните ще се радват на успехи в работата и любовта. Те ще бъдат ценени не само на работното място, но и в личния си живот. Половинката им ще засвидетелства своята любов и уважение към тях. Необвързаните представители на знака ще имат шанса да срещнат партньор, който им подхожда и ги прави истински щастливи. 

 

Козирог

Козирозите ще се нуждаят само от усмивка, за да бъдат щастливи от 1 до 7 юли. Тяхната харизма ще бъде толкова силна, че лесно ще осъществите плановете си. Късметът щ ги придружава във всички начинания. Казват, че това се случва, ако минеш през дъга. За Козирозите периодът от 1 до 7 юли ще е точно такъв. Те ще реализират всичко с лекота, сякаш са минали под дъгата.  За Козирогът периодът ще е успешен не само в личния живот, но и в работата. Очакват ги успешни проекти, които ще им донесат финансови облаги, а от там по-голямо спокойствие и увереност.

Риби

Звездите съветват Рибите да посветят седмицата от 1 до 7 юли на малките радости от живота. Риби, не напрягайте твърде много мозъка и мускулите си. Всички ваши мечти ще се сбъднат сякаш от само себе си. Това ще бъде период на невероятен късмет. Вие ще останете на върха на активността и в центъра на вниманието на Вселената. Тя ще ви обсипва с щедри подаръци.  Подаръци и внимание ще получавате и от вашата половинка. Необвързаните представители на знака ще се радват на внимание от страна на противоположния пол. Не е изключено точно в този момент да срещнат сродната си душа, пише Actualno.com.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?