49

В "Капките" стана напечено! Пазят в тайна кой ще седне до Веско Маринов

Благотворителното шоу "Като две капки вода за всяко дете" приключи зрелищно, а негов символичен победител станаха Деси Слава и Елена, които изпълниха много въздействащо песента на Шер "Believe", но бяха прекрасни и в предишните две вечери. Тази неделя започва и същинското шоу "Като две капки вода", което още отсега хвърли големи бомби.

На столи на журито на "Капките" този път ще видим Веселин Маринов, но все още не е ясно кой още ще му прави компания. Изненада има и сред треньорите в екипа - в лицето на Ненчо Балабанов, който ще учи участниците на актьорско майсторство.

Иначе във финалната трета вечер на "Като две капки вода за всяко дете" публиката на няколко пъти изправяха на крака с изпълненията си дуетите на Вики Терзийска и Алина, Ненчо Балабанов и Жоро, Маги Джанаварова и Боги, Люси Дяковска и Елизабет, Тити Папазов и Васко, Краси Радков и Гого и Калин Врачански и Алекс.

Маги и Боги пък, станаха във финалната трета вечер с емблематична песен на легендата Уитни Хюстън, а изпълнението им предизвика истински фурор не само сред публиката, но и в журито в състав: Маги Халваджиян, Илияна Раева, Веско Ешкенази и Николай Дойнов.

Първият дует, който излезе на сцената, бе този на Вики Терзийска и Алина, които изпълниха песента на Риана "We Found Love". "Основното послание е, че любовта може наистина да бъде открита навсякъде, както пее Риана", сподели Вики, а малката Алина добави: "Искам да победя, но който и да победи, парите ще отидат на едно и също място – в подкрепа на децата".

Следващият дует бе на Ненчо Балабанов и Георги, които изпяха песента на Веско Маринов "Рожден ден". "Много ми се иска с тази имитация да усмихнем хората и да отпразнуваме победата на доброто над злото. Да отпразнуваме доброто!", заяви Балабанов.

За финала на мини сезона Люси Дяковска и Елизабет си избраха дивото парче на RUSLANA - "WILD DANCES". "Важно е да впечатлим колкото се може повече зрители и да помогнем на децата!", споделиха двете.

Емоционалният дует на Тити и Васко грабна сърцата на публиката с хитовото парче на една от най-хитовите рок групи у нас "Сигнал" – "Мой ден". "Песента е трудна, но ще се справим!", бе сигурен Тити, който след изпълнението накара всички в залата да настръхнат с импровизираната си реч, свързана с това да пазим и да помагаме на децата на България.

Дуетът на полиглотите, които в първите две вечери пяха на почти испански и на почти италиански – Краси Радков и Гого излязоха на сцената, за да изпълнят емблематичната песен на Елвис Пресли "Love Me Tender".

Дуетът на духа от вълшебната лампа - на Калин Врачански и Алекс, се превъплъти в Уил Смит, за да изпълни песента "Prince Ali". "Песента е много трудна, защото има много височини, но трябва и да играем едновременно. Искаме да спрем болестите и да направим света по-добър за децата, които имат нужда от помощ", споделиха те.

"Какво мислим за вярата? Помага ли ни когато сме тъжни или имаме нужда от помощ? Ако я нямаме, потъваме ли повече и повече? В човешкия дух е заложен да бъде несломим. А най-важното, в което трябва да вярваме е, че винаги има какво да поправим. Ако се предадем, нищо не ни остава!", категорични са големите победителки Деси Слава и Елена, който изпълниха невероятно емблематичния хит на Шер "Believe".

Със събраните средства УНИЦЕФ ще подкрепи директно още 500 деца в България, включително като им осигури и лични средства за комуникация, ще бъдат обучени още 1,500 учители, специалисти и родители от цялата страна да използват средствата за допълнителна алтернативна комуникация като безплатното приложение C-board.

Една от каузите - "Най-добър старт за всяко дете", има за цел да обърне внимание, както на физическото здраве, така и на социално-емоционалното и познавателното развитие на малкото дете, защото колкото по-рано бъдат открити затрудненията в развитието на детето, толкова по-голям шанс има то да ги преодолее. Затова УНИЦЕФ България ще работи заедно с правителството за изграждане на национална система за ранна интервенция. Със средствата от кампанията УНИЦЕФ ще подкрепи 1500 семейства в страната и ще обучи 150 професионалисти.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Бръммммм

Бръммммм

16.02.2023 | 15:40

Кой ще да сяда вече не ги гледам. Станаха банални , чалгарски и само артисти канят и чалгопитеци.

Отговори
1 0
Иванов

Иванов

15.02.2023 | 17:39

Така и не разбрах тия капки бяха само три дена сега пък и в неделя пак да кажат че пак ще ги натресе в ефира арменеца и ще ни облъчват три месеца наред

Отговори
2 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?