В "Хелс китчън" по-горещо от ада: Шеф Ангелов си намери майстора
- 07:52, 06.04.2023
- 6303
- 3
Шеф Ангелов си намери майстора и получи тежко обвинение от един от участниците. Поведението му, според повечето, е недопустимо и дразни. В същото време, според други, той не спира да показва лично отношение към Виктория, която няма кой знае какви кулинарни качества.
Глас надигна вече един от тях Венелин, който се върна във Великобритания и сподели, че се е почувствал ужасно от отношението на главния готвач.
Сега това направи и Иван Димитров.
„Целта ми в "Хелс Китчън" беше да показвам какво мога и да помагам на другите, но без да се карам с тях, защото по принцип съм избухлив“, това разкри в интервю с Гала Иван Димитров, който беше изгонен от предаването „Това ми беше грешката, трябваше да гледам само себе си, но не съм такъв човек, предпочитам хората да научат нещо от мен“, това сподели Иван, който има собствено заведение в Германия.
Той каза също, че и след като е напуснал изнервената обстановка в кулинарното шоу, продължава да не разбира грубостта, проявена от шеф Виктор Ангелов. Иван призна, че продължава да не може да си обясни, защо всесилният водещ го е нарекъл „вълк в овча кожа“.
„Винаги съм гледал да правя нещо добро за другите, за да може отбора да върви“, коментира отпадналият участник.
Зрителите плакаха при отпадането му
Гала пък каза, че това вероятно е било оценено, защото някои съотборници се просълзиха при неговото тръгване.
„Разочарован съм, защото моята нагласа беше за финал“, каза още Иван.
Неговото участие в българското кулинарно шоу по Нова телевизия явно само е засилило желание му да живее в Германия, където е и семейството му.
Иван Димитров призна, че няма намерение да се връща за постоянно в България, а само за летните ваканции.
Нещо повече, той въобще не е спал, а по най-бързия начин побързал да се прибере в дома си.
Иванов разказа и много откровено, че българската кухня е доста далеч от признанието в Германия, където иначе са доста популярни източните храни. Той каза, че е пробвал български ястия и акценти в менюто на ресторанта си, но това не му носи успех.
Коментари
Отговор на коментара написан от Премахни
Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.