49

В годината на Дракона: Няколко трика за привличане на късмет

Най-често задаваният въпрос е как да привлечем късмет през годината на Дървения дракон. Единият номер е да залагаме на нюанси на зелено, златно и червено в облеклото си. Възглавници за дивани, картини или домашен текстил в тези цветове ще създадат атмосфера на просперитет и благополучие във вашия дом.

В играта с цветовете най-щастливият категорично през 2024 г. е изумруденозелено. Този нюанс насърчава растежа и обновяването, включително личностно развитие и трансформация. Освен това зеленото е цветът на изобилието и богатството. Жълтият допълнително ще привлече към вас богатство и положителна енергия, докато червеното в традиционната китайска култура се свързва с висока жизненост, страст и мотивация. 

Ако ви се занимава с цветя, също има препоръка кои печелят благоволението на Дракона. Това са орхидея, бамбук, даволски бръшлян, змийско растение, алое вера, нефритово растение (дърво на живота), спатифилум (мирна лилия) и каучуков фикус. Което и да отгледате от тях, ще е на голям късмет.

Иначе подходяща за Дракона гозба е рибата, защото тя е символ на изобилие през следващата година. Ако вие искате да привлечете късмет за себе си през 2024-та, хапнете риба на 10 февруари.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?