71

В чудо се видя: Среднощен гост стресна Сашо Кадиев

Натрапник влезе посреднощ в дома на Сашо Кадиев. Появи се и шокиращо видео, което изобличи нахалника, а в същото време стана ясно и в какъв лукс живее синът на Катето Евро. 

Сашо Кадиев беше силно притеснен от нахлуването на прилеп в къщата си. Бозайникът летеше из луксозният дом на тв водещия и търсеше място къде да се захване с крачетата си. Кадиев е заснел нощния полет на своя гост и се чудеше по какъв начин да го накара да излезе навън през вратата. 

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Александър Кадиев (@al.kadiev)

 Повечето му приятели не го взеха насериозно и се шегуваха с него, че е долетял Батман. Други пък оприличиха госта на Дракула. Но на Сашето никак не му беше забавно да будува и да чака прилепът да се сети да излезе през отворената врата.

В коментар се включи и жената на продуцента Андрей Арнаудов. Емануела Толева призна, че най-големият й ужас са прилепите и разказа доста интересна история от своето детство. 

"Викала съм дядо ми, който живееше в центъра да дойде да изгони врабче. Бяхме се заключили с Дори в тоалетната и там го чакаме. Бяхме на 12/13г. Имам ужас от пернати, който става тройно по-голям, когато и те са в ужас и неориентирано се удрят в стените и “пърхат” енергично из стаята! От паниката, в която изпадам не мога да мисля трезво и да помогна на птичката и да я пусна на свобода" пише Толева като успокоение на Кадиев, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Фохо

Фохо

18.08.2022 | 13:30

Тоя прилеп се е скрил във някоя дупка.във коя...

Отговори
3 0
Буркан

Буркан

17.08.2022 | 17:31

Прилепът е видял познат роднина и решил да го посети . Но тирантите не го е познал в тъмното.

Отговори
3 0
Буца

Буца

17.08.2022 | 14:43

Този да не е някоя " звезда" този е никой. Вече всеки ден се пише за него , зор да следите какви глупости пуска в разните платформи. Този и неговата майка въобще не трябва да се споменават .

Отговори
7 0
Тв критик

Тв критик

17.08.2022 | 12:23

Сашко тиранти и шарените чорапки ,и папионката . За какво ни занимавате с този ,този прилеп вече втори ден обикаля новините . Поне този ще има тема за разговор в смотаното предаване за месеци напред .

Отговори
6 0
Алфа Тарикат

Алфа Тарикат

17.08.2022 | 12:20

Този прилеп е решил да снима с него интервю с вам.....пир Но е видял ,че този не става за нищо . Стига занимахте хората с тези измислени "звезди" некадърни водещи и техните роднини. Другия път този да чак някой върколак.

Отговори
5 0
Бръмчалка

Бръмчалка

17.08.2022 | 11:59

Този прилеп обиколи всички форуми . А този толкова ли е важен ,че се пише през ден за него.

Отговори
4 0
Една българка

Една българка

17.08.2022 | 12:05

Ставате смешни!Занимавате хората с глупости!Живейте си по-скромно и като нормални хора!Не блестите с нещо изключително !

Отговори
5 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?