49

В bTV стана страшно! Жени Марчева избухна лошо за "уволнението" си

Жени Марчева отсъстваше от ефира на "Тази събота", което веднага накара зрителите да потънат в конспирации. Мястото на водещата зае  Гергана Венкова, която водеше "Тази събота" и "Тази неделя" през август, когато титулярните водещи бяха в отпуск. Още вчера обаче Марчева побърза да обясни, защо не е на екран в този тъй важен ден за размисъл.


"Не, не съм умряла! Не, не са ме уволнили от БТВ! Не, не съм подлога, на която и да е политическа партия! Бъдете здрави! Хората планират живота си отвъд войните, президентските укази за нови избори и инфлацията. Утре ще бъда свидетел на най-голямото тайнство-любовта! Успех на екипа на “Тази събота” на БТВ в този важен ден, знам, че сте страхотни!"


Очевидно е, че Марчева отива на сватба, но това едва ли е нейната, макар че тя вече официално е разведена жена. Явно обаче бракосъчетанието е важно, щом е решила да уважи тържеството, вместо да отиде на работа както всяка събота, пише Hotnews.bg. Думата "свидетел" в поста на журналистката подсказва, че тя ще бъде кума на достатъчно близки хора, заради които е в отпуск тази събота.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?