49

Увисна на опашката в "Капките": Панчо влезе с жар, но токчето на Тина го препъна

"Оставам си една от звездите на българската естрада, така или иначе", каза Панайот Панайотов по повод последното място, което зае в "Капките".

Във втората седмица на формата журито, участниците и публиката дадоха най-ниския вот за Панчо, както сам пожела да бъде наричан певецът, пише "България Днес".

"Като състезание ги приемам "Капките", ама приятелско. Изпях песен на Тина Търнър, което не е много лесно. Следващия път ще се реванширам", обещава легендата на българската естрада.
 
Най-трудното за него е това, че трябва да се превъплъщава в образа на някой друг.

"Всъщност преди това бях поканен в "Денсинг старс", но отказах, защото физиотерапевтът ми каза, че ще получа травми още на първия ден", разкрива "Момчето, което говори с морето".

Певецът си е носил лични мокасини за шоуто, но го задължили да обуе токчета като на Тина.

"В края на краищата да не си се раждал артист", смее се Панайотов по повод изявата си.

В "Капките" най-много го затруднява моментът, че за много кратък период трябва да научиш нова песен. Без грешки, и то на няколко езика.

"Ще ми се налага занапред да пея на няколко езика. Това е нещо ново за мен, а аз обичам много новостите", споделя певецът.

Панайотов смята, че още е годен за тази работа, въпреки че хората го мислят за остарял. Певецът обича
"Занапред в "Капките" няма да имам никакви проблеми, защото разбрах как стават нещата", категоричен е Панчо.

Едни от най-красивите български песни са на Панайотов, но в "Капките" легендата на българската естрада трябва да е само имитатор.

"Това е ново за мен", казва той и добавя: "Трябва да си преправиш гласа и да имитираш по най-добрия начин, което не е лесно. Ще трябва да репетирам с токчета, защото със сигурно ще имам и други женски образи", казва с усмивка Панайот.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Термин в музиката

Термин в музиката

03.03.2024 | 14:28

Естрада няма наричате поп музика , естрада е вид малка ниска сцена. А поп музиката сецразделя на няколко вида . А това шоу вече не се гледа у нас стана много кичозно и чалгарско. А грима е гола вода като и изпълненията на някой участници не струва .

Отговори
1 0
Не всеки се срамува нито от постъпките си

Не всеки се срамува нито от постъпките си

03.03.2024 | 09:49

Нито от старостта, на Панчо, няма какво да му се подиграват, един от добрите певци естрадни на БГ, че предаването решава някои да ги прави на карикатури, това си е техен проблем, гост се уважава!

Отговори
2 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?