1553

Ути се заяде с Емануела: Чалгата и футболът ни са ужасни

Водещият и кулинар Ути Бъчваров продължава да е най-големият критик на чалга иконата Емануела, пише вестник "България Днес". Конфликтът между двамата се зароди още преди няколко години.

Тогава актьорът  заяви публично в прав текст, че "тежко и горко на майка България, ако в нея има майки, които закърмват децата си с текст, съдържание и послания като на Емануела". Тогава попфолк звездата не само се защити с думите, че се гордее с това, което пее, но и отвърна на удара. "Гордея се с това, което пея, защото в моите песни се използват народни поговорки и разговорен език, но не се гордея, че в България има мъже, които са такива само по пол.".

 

Сега, когато певицата се представя мегауспешно в "Денсинг старс", се оказва, че Ути не е променил мнението си за нея като "типична представителка на чалгата".

Пред "България Днес" екранният готвач заяви, че цялото му същество отхвърля както чалгата, така и футбола.

"Емануела не е човек на двата образа. В смисъл, че у нея не се крият един ангел и един дявол. Тя е истинска, монолитно изглеждаща чалга версия като излъчване, дух, мислене, манталитет, държане, критерии, ценности... При нея няма друга версия. Тя не страда от това раздвоение, нали всеки сервитьор в свободното си време е поет. Емануела е явление, в което чалгата е в цялата си ослепителност и тоталност", категоричен е звездният любител на мръвките. И обобщава: "Ето, и сега казвам, че тя е чалга от - до". 

"И чалгата, и футболът в българския си вариант са явления, които аз лично не харесвам", не крие негативизма си Бъчваров. "В чалгата Емануела може да е много ефектна, много сексапилна, много фрапантна, всички да искат да й подражават, но тя е квинтесенция на чалгата.

Била е женена за големи босове, собственици на скъпи коли, на яхтени пристанища, които са също част от тази верига за подражание на по-младите. Но разговорът това ли е пътят на младите, на такива хора ли трябва да подражават, е отделен".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Аркадия

Аркадия

29.03.2024 | 08:04

Ути е прав и не само той много хора смятат ,че футбола ни е гола вода а чалгата е бо..клук.

Отговори
1 0
Анти чалгар

Анти чалгар

29.03.2024 | 08:04

Прав е Ути чалгата и футбола са отпадък стават само за безгръбначни и мекотели.

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?