46
Следвайте ни

Успешни сделки и пари за три зодии, четвърта да не се напряга

viber icon

Добро утро с хороскопа на "Марица"! Дано ви донесе положителни емоции!

ОВЕН

Денят се очертава добър. Ще започнете проекти, които дълго време са ви плашили. Късметът ще е на ваша страна, а неща научени по-рано, ще ви бъдат от полза. Струва си да бъдете внимателни по отношение на финансите. Склонни се към разточителност и има опасност да похарчите прекалено много пари.

ТЕЛЕЦ

Днес ще се появяват дребни задачи, които могат да ви отвлекат от важните проблеми. Постарайте се бързо да определите приоритетите си. Само така няма да загубите времето си напразно. По-късно ще се наложи да решавате въпроси, свързани с пари и имущество. Сделките ще са ви успешни, а покупките – изгодни.

БЛИЗНАЦИ

Постарайте се да запазите спокойствие, каквото и да се случва днес. Не падайте духом. Всички възникнали проблеми ще са временни. Чакат ви приятни запознанства. Не е изключено някое от тях да е начало на романтични отношения или здраво приятелство, които ще имат важна роля в живота ви.

РАК

Ако сте спокойни и не се нервирате от незначителни неща, денят ще е успешен. Околните могат да се заблудят, но вие ще направите правилните изводи. Мнозина ще бъдат удивени от вашите заключения – парадоксални, но винаги точни. Успешно ще решите и стар финансов проблем.

ЛЪВ

Ден за големи сделки и значителни покупки. По отношение на финансите вярвайте на интуицията си – тя няма да ви подведе. Ще имате нови идеи относно работата или бизнеса. Имате шанс да решите някои стари конфликти и да се помирите с хора, с които отдавна сте били скарани.

ДЕВА

Началото на деня ще е благоприятно. Струва си да планираните най-важните задачи, които ще се окажат по-прости, отколкото сте предполагали. По време на срещите ще правите добро впечатление. Ще намерите не само нови партньори, но и нови приятели. Малките покупки ще са успешни.

ВЕЗНИ

Напрегнато начало на деня. Околните повече от обичайно ще се бъркат във вашите работи и това ще доведе до изнервяне на обстановката. Опитайте се да не реагирате остро и да подминавате нещата с усмивка. Не са изключени срещи, които впоследствие ще играят важна роля в живота ви.

СКОРПИОН

Отлично време да се заемете с важни и отговорни задачи. Може да имате трудности, но вие не се плашите и не се отказвате. Вероятни са неочаквани срещи. Ако искате да се помирите с някого, струва си да проявите инициатива и да направите първата крачка за сближаване.

СТРЕЛЕЦ

Началото на деня ще е интересно. Очаквайте необичайни събития, приятни изненади и срещи, които ще ви заредят с позитивни емоции. Много от вас ще разберат какво трябва да променят в живота си и как е най-добре да го направите. Едва ли по пътя ви ще се появят прегради, които не можете да преодолеете.

КОЗИРОГ

Напрегнат ден. Ще се наложи да вършите няколко неща едновременно. За да успеете, ще са нужни доста усилия. Околните по-скоро ще ви разсейват, отколкото да ви помагат, а и съветите им няма да са полезни. Затова по-добре действайте самостоятелно. Разчитайте на опита си.

ВОДОЛЕЙ

Утрото ще ви зарадва с добри новини. Подходящ момент е да се заемете с нов проект. Бързо ще се ориентирате и скоро ще видите първите резултати. Ще се наложи да импровизирате и да търсите нови пътища към целите си. Вероятни са и парични приходи, които ще ви донесат спокойствие във финансите.

РИБИ

Началото на деня няма да мине без вълнения и напрегнати моменти. Ще има забавяне в работата и ще трябва да променяте плановете си в движение. По-късно пред вас ще се открият нови възможности. Постарайте се да не ги изпуснете и проявете инициатива. Ще намерите и хора, които да ви подкрепят в замислите ви.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?