44

Успешни покупки за Девите, вълнуващи приключения за две зодии

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН 

Ще почувствате прилив на сили, така че сутринта трябва да се заемете с важните задачи възможно най-бързо. Ще успеете да свършите всичко, което сте планирали и дори да приключите с неща, които постоянно сте отлагали. Денят ще е добър за решаване на жилищни въпроси.
 
ТЕЛЕЦ 

Денят няма да започне по най-добрият начин. Изведнъж ще се струпат много и отговорни задачи, които ще трябва бързо да се решат. Не се опитвайте да правите всичко сами. Наблизо ще има хора, които ще ви помогнат. Очаквани пари няма да дойдат, така че внимавайте с разходите си.
 
БЛИЗНАЦИ

Сутринта не всичко ще върви гладко. Но не се разстройвайте или обезсърчавайте. Ситуацията постепенно ще се оправи. До края на деня настроението ви ще се подобри, а резултатите от изпълнените задачи ще ви донесат удовлетворение. Вечерта ще е идеална за посрещане на гости.
 

РАК

Денят ще е добър за решаване на организационни въпроси. Съветите на по-опитни хора могат да се окажат полезни, така че, се  вслушвайте в тях. Ще имате достатъчно време да се справите с тревогите си и да помогнете на човек, оказал се в трудна ситуация. Среща ще отнеме повече време, отколкото сте планирали.

 
ЛЪВ 

Започнете с планираните задачи от сутринта. По това време ще се справяте с лекота и ентусиазъм с всичко. Някои от вас ще успеят да спечелят симпатиите на важен за тях човек. Добре е да отделите малко време за хобито си, особено ако не сте се занимавали с нищо творческо от известно време.
 

ДЕВА 

Днес е добре да обърнете възможно най-много внимание на комуникацията, работата в мрежата и укрепването на съществуващите взаимоотношения. Тези от вас, които са заети с учене, ще усвояват новите знания по-бързо от обикновено. Ако сте планирали да правите скъпи покупки, днес те ще се окажат особено успешни. 
 

ВЕЗНИ 

Бързо и лесно ще се справите с планираните за деня задачи, но се опитайте да не се увличате и претоварвате. Добро време е за разговори с далечни роднини или познати, които не сте виждали от дълго време. Случайна среща ще ви даде възможност за запознанство с интересни хора.
 
СКОРПИОН

Денят не е подходящ за сериозна работа, затова е по-добре да се заемете с някои битови проблеми. Това е подходящият момент да заздравите отношенията с роднините, да им обърнете малко повече внимание. Някои от вас ще трябва да се изправят пред задачи, изискващи използване на физическа сила.
 
СТРЕЛЕЦ 

Бъдете особено сдържани, когато общувате с по-малко познати. Днес вероятността от недоразумения и разногласия ще е по-висока от обикновено. Много от вас ще се сблъскат с дребни неприятности, които няма да донесат сериозни загуби, но могат да развалят настроението им.
 
КОЗИРОГ

Днес вашата емоционалност може да ви изиграе лоша шега. Не се доверявайте много на новите си познати, за да не станете жертва на измама. Внимавайте и какво обещавате. Някои от вас ще получат неочаквани пари или ценен подарък. Ако ще пътувате, се пригответе за вълнуващо приключение.
 
ВОДОЛЕЙ 

Денят ще бъде доста натоварен. Ще имате много разговори. Ще успеете да разрешите някои спорни въпроси и бързо да намерите общ език с другите. Всичко това ще ви изтощи и може да станете раздразнителни. Опитайте се вечерта да се захванете с любими дейности и да си починете.
 
РИБИ

Днес ще можете да подходите креативно към решаването на някои проблеми, които ви притесняват от известно време. Опитайте се да се мобилизирате да приключите по-бързо, за да ви остане време и за по-забавни дейности. Покана ще ви зарадва, но помислете дали трябва да я приемете.

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?