Следвайте ни

Успешен ден за Рибите, пари ще валят върху Водолеите

viber icon

Добро утро и успешна събота с хороскопа на "Марица"! Ако сте направили кафето, сядайте и четете къде ще се завърти късметът днес.

 

ОВЕН

Благоприятните тенденции се усещат навсякъде. Всичко ще се случва както трябва, а вие ще намирате начин да извлечете полза даже от неочаквани събития. Опитът ще ви помогне бързо да решите важни въпроси. Вашето търпение и деликатност ще бъдат от полза за предотвратяването на конфликти.

ТЕЛЕЦ

Днес ще се чувствате заредени с енергия и това ще ви помогне да се справите с голяма част от задачите си. Денят не е подходящ за бизнес сделки и финансови рискове. Обърнете внимание на отношенията с близките си. Ако през последните дни сте имали разногласия, сега е моментът да ги изгладите.

БЛИЗНАЦИ

Нужно е да бъдете внимателни в решенията, постъпките и изказванията си. Днес има риск да допуснете грешки. Ако не бързате, запазите спокойствието си и здравия си разум, може да прекарате времето си и приятно и с доста големи ползи. Отделете време за себе си – почивката ви е необходима.

РАК

Великолепен ден за общуване. Вие сте способни да убедите когото искате, в каквото искате, но не прекалявайте. Ако обедините усилията с близките си, ще имате успех в новите начинания. Ще успеете да избегнете спорове и конфликти. Подходящо време за по-големи покупки.

ЛЪВ

Колкото повече време прекарате извън дома си, толкова по-добре. Този ден е подходящ за по-нестандартни предизвикателства, за интересни запознанства и срещи с много и различни хора. Може да обновите гардероба си или да експериментирате с външния си вид – резултатите ще ви допаднат доста. 

ДЕВА

Отлично време да обмислите важни въпроси. Ще бъдете способни да намерите връзка между събития и факти, които в различно време са повлияли на вашия живот. Може да се замислите за някакви проблеми и веднага да пристъпите към осъществяването на нови планове. Не е нужно да бързате. 

ВЕЗНИ

Не преувеличавайте важността на стоящите пред вас въпроси. Отговорите им няма да са важни. Този ден може и нищо да не правите, просто разпуснете и се насладете на почивката, нищо няма да загубите. Ако искате да работите, направете го, но не се преуморявайте.

СКОРПИОН

Очертава се ползотворен ден. Имате възможност да доведете до край дела, на които сте посветили не малко време и енергия. Вероятно ще получите пари за предишен труд, а и делови предложения, които ще бъдат признание за вашите способности. Бързо ще намерите подкрепа за идеите си.

СТРЕЛЕЦ

Многообещаващ ден. Вашите действия може и да не донесат веднага резултати, но след време непременно ще бъдете възнаградени за труда си. Появяват се нови идеи, касаещи кариерното ви развитие или самостоятелния бизнес. Не е нужно да бързате, но и да забравяте проектите също не бива.

КОЗИРОГ

Ще направите всичко, за да извлечете максимална полза от този ден и да се възползвате от възможностите, които ще се открият пред вас. Звездите предвещават успех, дори и да рискувате, така че не се колебайте. Някой ще ви потърси за помощ. Помислете добре, преди да се отзовете.

ВОДОЛЕЙ

Ще успеете да направите много полезни неща. Приятно е, че усилията ви няма да са напразни. Възможни са и значителни финансови приходи. Имате шанс да намерите нови делови партньори - хора, чието сътрудничество ви обещава не малки печалби. Следвайте интуицията си.

РИБИ

Чака ви много успешен ден. Може направите дома си по-уютен, да зарадвате близките с приятни изненади, да положите начало на приятелски и романтични отношения. Лесно може да се разделите и с някои вредни навици. Очаквайте приятни подаръци и изненади. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай