71

Успехи в бизнеса за една зодия, търпение - за друга

ОВЕН

Денят е чудесен за всеки бизнес, който изисква творчески подход, позволяващ да развихрите въображението си. Креативни сте и обичате да търсите свои собствени пътища към целта. Вашите действия не винаги ще са ясни за другите. Но едва ли някой ще ви поиска обяснение, защото хората ви се доверяват. 

ТЕЛЕЦ

Не планирайте обсъждането на важни въпроси преди обед. Със сигурност това ще е загубено време, а и резултатите няма да са добри за вас. Втората половина на деня ще е по-ползотворна и обещаваща. Не се тревожете, ако нещата не се случват, така както сте ги планирали. Това няма да е фатално. 

БЛИЗНАЦИ

Внимавайте с новите познати. Обикновено, когато става въпрос за хора и взаимоотношения, интуицията не ви подвежда, но днес няма да е така. Има риск да се доверите на някого, който изобщо не го заслужава или да бъдете водени от манипулатор. Любим човек ще се нуждае от вашето внимание. 

РАК

Във всичко, което ще предприемете днес, ще проявите такава решителност и постоянство, че ще постигнете добър резултат, независимо от обстоятелствата. Хората около вас с готовност ще ви помагат. Денят е подходящ за бизнес разговори и сделки. Със сигурност ще бъдат изгодни за вас.  

ЛЪВ

Останете спокойни независимо от това какво се случва около вас. Търпението и толерантността са силната ви страна и затова хората често ще се обръщат към вас за подкрепа и съвет. Не сте в състояние да помогнете на всички, но знаете, че това, което правите за другите, е добро и за вас. 

ДЕВА

Благоприятен ден. Ще бъде по-лесно, ако не отлагате нищо за дълго време. Опитайте се да прекарате сутринта възможно най-ползотворно. Бързо ще научавате новите неща и лесно ще правите правилните изводи, разполагайки с малко информация.  Вечерта отделете време за анализи.

ВЕЗНИ

Началото на деня ще е напрегнато. Тъй като задачите са ви много, ще изпитвате колебание относно изпълнението им. Важно е да разчитате на себе си. Хората около вас понякога няма да могат да ви подкрепят, дори и да са обещали. Следобедът ще е по-спокоен и по-благоприятен и ще ви донесе приятни изненади. 

СКОРПИОН

Страхотен ден да направите нещо сериозно и важно лично за вас. На някои от вас ще бъде полезно да си спомнят за старо хоби или да се върнат към отдавна пренебрегвана дейност. Понякога просто трябва да споделите плановете си и някой веднага ще ви предложи помощ.  

СТРЕЛЕЦ

Денят няма бъде напълно безоблачен, но със сигурност ще премине без да донесе проблеми, които да развалят настроението ви или да ви принудят да изоставите плановете си. Знаете добре какво искате и сте готови да направите всичко, за да постигнете целите. Бъдете по-търпеливи. 

КОЗИРОГ

С постоянство може да постигнете това, което преди е изглеждало недостижимо. Но вашите възможности не са неограничени. Едва ли ще имате достатъчно време и енергия за всичко. Затова се опитайте да дадете приоритет на най-важното. Тук е по-добре да разчитате на интуиция и да не слушате съвети. 

ВОДОЛЕЙ

Страхотен ден за срещи. Може спокойно да обсъждате въпроси, които са предизвиквали много разногласия. Ще има шанс да се помирите с човек, с когото сте били в кавга от дълго време. Лесно ще оставите обидите в миналото и ще успеете да отворите нова страница на взаимоотношенията си. 

РИБИ

Денят ще бъде доста забързан, но интересен и ползотворен. Опитайте се да избягвате дълги спорове и празни разговори. Не си струва да си губите времето с тях. Ще имате възможност да помогнете на човек в трудна ситуация или да подкрепите някой, който ви е скъп.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?