1553
Следвайте ни

Успех за Лъва, други 3 зодии да внимават

viber icon

Уикендът винаги е приятен, дано нашият хороскоп го направи още по-свеж! Късмет!

 

ОВЕН

Отнасяйте се сериозно към всичко, с което се захванете днес. Всяко лекомислено действие може да доведе до проблеми. Помнете обещанията, които сте дали по-рано. Не е най-добрия ден да променяте своите планове и да взимате решения в ход. Може да се доверите на близките си – те ще ви помогнат.

ТЕЛЕЦ

Настройте се миролюбиво, не се горещете и не се поддавайте на провокации. Възможни са неприятни моменти, както и проблеми в общуването. Ако се съсредоточите върху текущите си задачи, може да ги приключите навреме. Често ще намирате необичайни, но ефективни подходи за действие.

БЛИЗНАЦИ

Денят изисква обмислени действия и точни решения. Сега е по-добре да се доверите на собствения си опит, а не съветите от околните. Очаквайте пари. Ръководете се от здравия си разум и се постарайте да похарчите толкова, колкото е необходимо. Вечерта е време за семейни мероприятия. 

РАК

Днес може да говорите всичко, което мислите - околните ще харесат това. Вашата искреност прави добро впечатление на новите познати. Вероятни са успехи в работата, даже и ако на вид прости неща ви отнемат повече време, отколкото сте очаквали. Очаквайте изгодни сделки и парични приходи.

ЛЪВ

Денят обещава промени към по-добро във всички сфери. Хубаво е да проявите инициатива. Мнозина са готови да ви поддържат. Не са изключени и предложения за сътрудничество. Успешни ще са срещите с възможни работодатели или потенциални делови партньори. Отделете внимание и на семейните дела.

ДЕВА

Не бъдете доверчиви днес. Някой може да се опита да ви въведе умишлено в заблуждение. Струва си да проверявате всяка информация. Хората, които ви я дават, може да грешат или да са жертва на измама. Отлично ще намирате решения на много от работните въпроси, като не губите времето си напразно.

ВЕЗНИ

Благоприятен ден за обсъждане на важни въпроси. Ще успеете да намерите решение, което устройва всички, но ще трябва да положите  немалко усилия и търпение. Бъдете сдържани в контактите си с непознати. Помислете добре, преди да споделяте своите мисли и планове. 

СКОРПИОН

Гледайте да запазите самообладание. Днес това ще е много важно. Под влияние на емоциите си може да вземете грешни решения, да кажете или направите нещо, за което после ще съжалявате. Опитът ви и подкрепата на близките ви ще ви помогнат да намерите правилния път и да подредите приоритетите си.

СТРЕЛЕЦ

Не отлагайте нищо. Сутринта ще е благоприятна и за важни дела, и за делови срещи. Използвайте този момент, за да завършите успешно работата над по-отговорните проекти. Надвечер е време за приятно емоции в компанията на стари приятели. Нови запознанства ще ви впечатлят.

КОЗИРОГ

Избягвайте разногласия и спорове сутринта. Не си струва да губите време за напразни разговори. Ако в това време се появят нови идеи, обмислете ги внимателно, преди да ги споделите с някого. По-добре е да се съсредоточите върху обичайните дела. С тях ще се справяте бързо. 

ВОДОЛЕЙ

Днес със сигурност нищо няма да върви по план. Ще трябва да изоставите текущите си задачи и да се заемете със съвършено нови дела, като се учите в движение. Може да възникнат битови проблеми, които ще изискват незабавно решение. Те може да са свързани със значителни разходи. 

РИБИ

От сутринта ще сте затрупани с разговори за работа и обсъждане на бизнес планове. Често ще заинтригувате околните с идеите си, а това ще доведе до тяхната подкрепа. На ваша страна ще застанат хора, от които зависи много. Личните ви отношения също ще се развиват хармонично.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?