3906

Уреди се със сладка работа: Сашо Кадиев се докопа до мек стол в национален ефир ВИДЕО

Уреди се със сладка работа: Сашо Кадиев се докопа до мек стол в национален ефир

 

Актьорът Сашо Кадиев, който близо 12 години беше водещ на "Преди обед", отново се завръща в телевизията. Той ще бъде водещ на новото куиз шоу по bTV, което се казва "Кой да знае?".

За разлика от "Преди обед", предаването е на запис и от ноември снимките ударно протичат в столично студио. Предаването ще тръгне в ефира през новата 2024 година.

 

 

Когато напусна "Преди обед" Кадиев обясни, че го прави, тъй като искал да има повече време за театър. Всъщност той си е дал кратка почивка, за да може с нови сили да бъде лице на ново предаване, пише "Труд".

На Кадиев няма да му се налага да става всеки ден рано и да води предаване на живо, което ще облекчи ежедневието му, тъй като епизодите с новото шоу се записват предварително по няколко броя в един ден. Освен това играта не изисква допълнителна подготовка по различни социални теми.

 

 

"Кой да знае?"

Това е делнично комедийно куиз шоу, което ще се излъчва в прайм-тайма на bTV. То е разтоварващ микс от забавление и знания, а в отговорите на въпросите и надпреварата между участващите отбори се крият динамиката и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран.

В новото предаване зрителите и участниците ще научават нещо ново всеки ден. Играта ще изненада с нестандартен подход, забавни въпроси и любопитни факти, за които човек никога не се замисля, но и никога след това няма да забрави.

В състезанието участват два отбора, ръководени от капитани – комедийни актьори. Отборите ще се състоят от популярни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми. Наградата – цялата спечелена сума – ще е за публиката, както в никое друго предаване. Публиката също ще е важна част от състезанието.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Зрител

Зрител

06.12.2023 | 16:51

Бездарното мамино детенце, пак ни го натрапват . Ще последва дъ шоуто на Любо Нейков.

Отговори
4 1
ами,

ами,

06.12.2023 | 11:47

Не ме интересува,не гледам подобни бози а и като цяло нищо където и да участва Шашко или майка му.Нивото им е махленско.

Отговори
6 0
БМДТ

БМДТ

06.12.2023 | 03:57

Еееей, няма отърване от тоя!!!

Отговори
5 2
Тв критик

Тв критик

05.12.2023 | 11:59

Пак ли се връща маминото синче .

Отговори
20 1
С голямо

С голямо

05.12.2023 | 11:58

Удоволствие ще пропуснем .

Отговори
20 3

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?