3906

Уреди се със сладка работа: Красавица от "Денсинг старс" влиза в топ предаване на bTV

Уреди се със сладка работа: Красавица от "Денсинг старс" влиза в топ предаване на bTV. Съдийката от танцувалното шоу Франциска Папкала сега ще гледаме в "Преди обед". Това обяви продуцентът на предаването Георги Тошев.

 

Прекрасната половинка на Томаш Папкала е отдавнашна позната на Тошев. Каква ще бъде ролята й в предаването все още се пази в тайна, но очевидно ще я гледаме през есента, съобщава Хотнюз.бг. "Франциска срещнах преди 20 години, снимайки епизод за поредицата “Другата България”. Когато се запознахме беше едно слънчево момиче на кръстопът. В колекцията й от награди имаше (почти) всичко, но животът й познаваше и светлини и сенки…Ню Йорк беше (и е!) нейният град. Мегаполис, в който порасна и кали характера си. Тя е от онези личности, които срещаш, харесваш и оставате свързани във времето по един необясним начин. Животът ни раздели до едно позвъняване по време на Ковид, когато я чух с новината, че със семейството си се връща във Варна. Всички видяха в Dancing with the Stars какво бижу е Франциска в скучния и предсказуем телевизионен живот у нас. Затова реших да променя ситуацията! Скоро ще ви изненадаме с нов проект".

Франциска е 15-кратен републикански шампион по спортни танци на България, финалистка на Европейското първенство за професионалисти по стандартни танци и финалистка в престижното състезание Blackpool Dance Festival. Завършва 10-та на Световното първенство за професионалисти по стандартни танци и е трикратен шампион при професионалистите в Полша. Франциска има професионална преподавателска кариера като учител и треньор на двойки шампиони на Blackpool Dance Festival и UK Open. Освен това е треньор на републикански шампиони на Америка и България в категориите – юноши, младежи, аматьори, професионалисти и др.

 
Франциска Папкала е преподавател по спортни танци в най-голямата танцова верига в света “Arthur Murray “ Dance Centers (2008-2023г.) както и съдия в Световната Федерация по спортни танци с най-висок лиценз. Има над 20-годишен опит като жури в най-престижните турнири по цял свят. Тя е партньор на Томаш Папкала не само на дансинга и съдийския стол, но и в живота, като двамата имат две деца.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?