46
Следвайте ни

Уреди се с мъж! Вижте новото гадже на Елен Колева СНИМКА

viber icon

Елен Колева се радва на нова любов и вече има мъж, с когото да общува с космически енергии и медитации. Бившата актриса и настоящ инструктор по космоенергетика си пусна снимки с британски актьор и изненадаха всички как си казват на галено. 

Двамата с Дъг Рао на галено се наричат идиоти, като на някои от нейните фотоси той нежно отвръща "сладката ми идиотка".

Под една от общите им снимки в социалните мрежи, където са с очила с еднакви рогови рамки, Елен закачливо сложи коментар: "Двама идиоти, които създават убийствена поезия в самотния свят на ковид", и цитира стих на мъжа до себе си: "Накарахте совите да плачат, а щурците да мечтаят за любов", пише "Телеграф".

Дъг е известен от британски тв и кинопродукции, играе и в международни ленти. У нас най-прочута е "Колумбиана", продуцирана от Люк Бесон.  Елен пък, откакто намери себе си в космоса, се подписва с псевдонима Калевска. 

Дъг и Елен са астрални близнаци - и двамата са родени на 31 март, но той е 10 години по-голям. Рао е бил перспективен играч по хокей на лед на Англия, но избира актьорството. Тази година бе у нас през лятото за снимките на трилъра Memory и в светските среди предполагат, че тогава се е свързал на енергийно ниво с Елен. 

Дъг също се занимава с медитации и подобни практики. Съдейки по някои снимки, той позволява на българката да рисува по лицето и тялото му.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Бай уъъъй

Бай уъъъй

04.01.2022 | 18:49

Тоз ,,хохавел,, или е въшлив от пари или к.ро му е като питон друго нема

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?