71

Упи Голдбърг: Колкото повече остарявам, толкова по-щастлива ставам!

Колоритната звезда призна, че докато другите може да са щастливи, когато са във връзка, тя е по-доволна да е сама и не планира да се обвързва отново с никого, пише rozali.com. 68-годишната актриса първоначално е била омъжена за Алвин Мартин през 70-те години на миналия век, след това за Дейвид Класен в края на 80-те години и накрая за Лайл Трахтенберг от 1994 до 1995 г.
 
В интервю за CBS Sunday Mornings тя обяснява:
 
"Мисля, че другите хора изглеждат искрящи, когато са влюбени, и ми харесва да виждам това. Но аз блестя, когато не съм влюбена, което е нормално. И колкото повече остарявам, толкова по-щастлива съм. Така че за всеки случай - и насочвам това към хората, които може би искат да ми пишат в интернет - ето какво трябва да се направи. Аз знам колко съм сладка, така че не е нужно да ми казвате как не съм достатъчно привлекателна, за да имам гадже, защото, шокиращо, съм имала много такива".
 
Междувременно звездата от "Sister Act"е водеща на "The View"от близо 20 години, но беше попарена, когато преди време заяви, че Холокостът "не е свързан с расата" и въпреки че е "много уверена", отказа да даде конкретен отговор на въпроса дали "съжалява" за коментарите си.
Тя каза: "Много съм уверена в себе си. Но също така съм уверена и във факта, че съм правила гигантски грешки и съм стъпвала в много кал по пътя си. Изпаднала съм в затруднение как да отговоря на този въпрос, защото хората чакат да кажа нещо. Казах това, което исках да кажа, и те ме отстраниха. Уважих това, което казаха, уважих мнението на всички. И ако някой някога наистина се интересува от неговата цялост, може да го потърси. Но аз няма да се поставя отново в такова положение".

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?