Следвайте ни

Унизиха брутално Емилия! Ето кой й заби ножа

viber icon

Твърде чувствителна е станала поп фолк певицата покрай епидемията от коронавирус. Доказателство за това е скорошен пост на блондинката в социалните мрежи, в която тя си спомня за жестоките обиди, причинени от фенове и жълти вестници. Ето какво написа любимата на Башур:

„Аз съм от изпълнителите, които са свикнали с омразата. През годините доста са ме хулили. По-тежко е, когато медиите те „дъвчат“ и те обиждат, отколкото почитателите. Смея да твърдя, че почитателите са много по-меки в изказванията си, по-градивни коментари има там. Няма тази злоба, която едно време беше по вестниците. Преди жълтите вестници бяха много голям хит, защото това беше нещо ново. Много грозни статии съм чела и за себе си, и за свои колеги. Доколкото сега при почитателите няма такъв голям хейт, какъвто се изливаше в пресата “, открито споделя певицата.

По време на пандемията Емилия се увлича по социалните мрежи. Намира го като единствения начин да бъде близо до своята публика. Взе да ми харесва и взех да се увличам по Инстаграм, по Фейсбук, по  YouTube-канала ми… Аз съм от по-другото поколение, когато ние започвахме, тези неща не съществуваха. Всичко беше живи контакти, всичко беше много по-истинско… Ако трябва да направиш нещо, ти трябва да отидеш и да го направиш, а сега може да не отиваш и да го правиш“, обясни в свое интервю тя. 

„Аз го преоцених, особено по време на пандемията. Единственият начин да бъдеш по-близо до публиката си е виртуалният свят и ако го нямаше, това щеше да ни осакати нас, изпълнителите, артистите. Щеше да бъде много тежко. Сега лично аз се занимавам с всеки един мой профил, чета коментари, отговарям… Докато имам време, ще се възползвам“.

Искрено се надява да има възможност да отпразнува предстоящия си рожден ден на 21 март, след като миналата година плановете й внезапно отпаднали с обявяването на пандемията няколко дни по-рано, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Марин

Марин

10.02.2021 | 14:57

Да бе , да . Нито едното е вярно , нито другото .

Отговори
4 1
TIREX

TIREX

10.02.2021 | 10:50

ЕМИЛИЯ Е БОГИНЯ. БЕЗУМНО КРАСИВА С АНГЕЛСКИ ГЛАС.

Отговори
5 13
З Т

З Т

10.02.2021 | 21:12

НАИСТИНА ЛИ ?

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай