Следвайте ни

Унизената годеница на Данчо от "Фермата": Камелия умря, да живее Камелия!

viber icon

Унизената годеница на фокусника Данчо от риалитито "Фермата" по bTV му написа тъжно писмо. Съсипана от скорошното му признание, че е влюбен безпаметно в актрисата Даяна Ханджиева, певицата Камелия Ноева изплака болката си.

"Здравей, страннико! Трудно ми е да избера подходящото обръщение, защото самата аз не знам към кого да се обърна. Затова ще се обърна към себе си - Камелия умря, да живее Камелия! Тази, която нямах очи да видя и оценя, а наивно очаквах някой друг да го направи вместо мен. А ти кой си? Дано имаш отговор на този екзистенциален въпрос, защото без него няма напред.

Има само безвъзвратно обикаляне в кръг и повтаряне на една и съща грешка с ново име. Обичам те и ти благодаря за подарените мъка, болка и страдание. Без тях нямаше да проумея грешките си“, написа Камелия на Данчо, а той, разстроен, прочете думите й пред останалите участници в шоуто.

Въпреки обидата, певицата намери сили да пожелае успех на фокусника малко преди финала на риалитито.

"Не знам дали се съмняваш в прошката ми - недей, имаш я. Но за доверието ще трябва да се постараеш, ако искаш, разбира се. Чакам те победител и във фермата, и срещу теб самия. Изправи се, изтупай всички грешки и се бори с високо вдигната глава. Успех!", завърши годеницата на Данчо, който междувременно изпадна в депресия заради безразличието на Даяна към него и флирта й с пилота Петър.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ррр

Ррр

10.12.2020 | 09:44

Въздухар колко хора разочарова

Отговори
0 0
Лигльо:

Лигльо:

05.12.2020 | 17:15

Ужаст, рева безутешно!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?