3906

Уникална изненада за една зодия, любовна драма за друга

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН

Денят е идеален за общуване и за възстановяване на някои контакти. Няма да е трудно да угодите и на най-взискателните хора. Благоприятен е и от гледна точка на работата - бързо ще се справяте със задачите си и ще ви остане доста свободно време, през което може да се поглезите.

ТЕЛЕЦ

Денят ще е наситен със събития. Възможно е да намерите отговори на въпроси, за които сте мислите дълго време. Вероятно ще срещнете хора, които някога са играли важна роля в живота ви. Ще имате шанс да възстановите връзка, но помислете дали си струва. Трябва да внимавате с парите.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще успеете да се справите, ако потърсите помощ. Намирането на съюзници няма да е трудно, защото мнозина ще харесат вашите идеи и ще имат желание да участват в тяхното изпълнение. Възможни са неочаквани предложения за работа. Има шанс да започнете нещо съвсем ново и различно. 

РАК

Бъдете упорити  и ще постигнете това, което искате. Много смели начинания ще бъдат успешни. Няма да съжалявате, ако се заемете и с нещо непознато днес. Вероятно е неочаквана новина, да ви доведе до интересни разсъждения и да ви подскаже накъде и как да продължите. 

ЛЪВ

Ще имате страхотни идеи и това ще се случи в подходящия момент. Благодарение на тях ще успеете да решите важен въпрос и ще се справите с неприятни казуси. Способността ви да се учите бързо и да използвате опита на другите ще е много полезна днес. Денят ще бъде успешен във финансово отношение.

ДЕВА

Неспокоен ден. Фокусирането върху едно нещо днес може да бъде по-трудно от обикновено. Ще се наложи да мислите за няколко неща едновременно, рискувайки да забравите или пропуснете нещо. Ще ви бъде по-лесно да се справите с всичко, ако наблизо има човек, който е готов да ви помогне. 

ВЕЗНИ

Бъдете готови за изненади. Днес едва ли ще е възможно да действате по план. Вероятно ще трябва да експериментирате, да импровизирате, както и да тествате своите и чужди идеи. Възможно е да успеете, но едва ли ще ви бъде лесно, така че бъдете готови за упорита работа и не отстъпвайте след първия провал. 

СКОРПИОН

Не само знанията и опитът ще ви помогнат да постигнете успех днес, но и способността ви да се ориентирате в ситуациите, бързо да се справяте с нова информация и да взимате решения в движение. Има риск да закъснеете за важна среща, но това няма да попречи тя да протече точно както бихте искали.

СТРЕЛЕЦ

В началото на деня ще са възможни дребни неприятности и някои недоразумения, но не бива да се тревожите. Скоро ситуацията ще стане много по-приятна и ако не бързате да взимате важни решения или да се опитвате да промените нещо незабавно и драстично, ще постигнете успех. Вечерта ще е наситена с изненади.  

КОЗИРОГ

Началото на деня ще бъде вдъхновяващо. По това време са вероятни полезни запознанства, успешни бизнес преговори или сериозен професионален успех. Ще имате шанс да решите успешно проблем, който дълго време е тормозил съзнанието ви. Постиженията ви ще направят забележимо впечатление. 

ВОДОЛЕЙ

Добър ден за важни въпроси и решаване на сериозни проблеми. В много отношения може да разчитате на интуицията си - нейните подсказки ще бъдат точни. Благодарение на тях ще успеете да се справите. Но не можете да кажете същото за съветите на околните. Често ще се оказват глупави и дори вредни. 

РИБИ

Предпазливостта и предвидливостта днес ще ви помогнат да избегнете трудностите. Не трябва да се поддавате на провокации и не позволявайте на никого да ви оказва натиск. Всички важни решения взимайте сами, след внимателно обмисляне. Суета и объркване ще царят наоколо, но ще действате по план и ще успеете.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?