Следвайте ни

Уникален късмет за три зодии, козирозите да се пазят от нови приятели

viber icon

ОВЕН

Днес ще имате много работа. На много от вас ще помагат приятели и нови познати, които харесват идеите ви. Следобедът ще е дост нервен. Ще се наложи да поправяте грешки на други хора, а понякога и да пазите близките си от необмислени действия. За сметка на това, вечерта ще е спокойна и релаксираща.

ТЕЛЕЦ

Ден на приятни изненади и добри съвпадения. Вслушвайте се в интуицията си - тя ще ви помогне бързо да разберете ситуация и ще ви подскаже как най-добре да действате. Денят е подходящ за разговори за работа и професионални планове. Със сигурност ще се появят добри идеи. Някои от вас ще намерят добри съюзници.  

БЛИЗНАЦИ

Струва си да слушате особено внимателно съветите дадени от познати. Те ще виждат неща, които не сте забелязали и могат да ви подскажат как е най-добре да действате. Трябва да внимавате с парите. Отделете време за пазаруване, когато става въпрос за неща, без които можете. 

РАК

Денят е пълен с изненади. Трудно ще е да планирате нещо, защото ситуацията често ще се променя и нещата няма да се получават така, както сте очаквали. Днес способността за импровизация и вземане на бързи решения ще ви бъде полезна. Разчитайте на интуицията си. 

ЛЪВ

Денят не е лош и не е особено труден, но прибързаните решения рядко ще бъдат успешни. Освен това някои от вас няма да забележат очевидните неща. Опитайте се да не създавате илюзии. Ако оцените ситуацията обективно, вероятно ще разберете как да действате. Възможни са неочаквани посещения и срещи с приятели.

ДЕВА

Денят ще започне с недоразумения, разногласия и спорове. Влиянието на положителните тенденции ще се увеличава с всеки час и ще получите повече спокойствие и увереност. Втората половина на деня е подходящ момент да се върнете към някое старо начинание или да действате по нещо замисленото отдавна. 

ВЕЗНИ

Началото на деня е чудесно за среща с хора, на които искате да направите добро впечатление. Умеете да угаждате на другите и да се държите по начин, който завладява всички. Дори тези, които обикновено забелязват само недостатъците на другите, не могат да устоят на чара ви. Мнозина ще искат да се сприятелят с вас. Следобедът е подходящ за домакински задължения.

СКОРПИОН

Хубав ден. Не винаги ще успявате да реализирате плановете си, но няма да се отказвате от целите си. Постоянството ще ви помогне да преодолеете всички препятствия. Денят е подходящ за общуване с тези, които споделят вашите интереси. Вечерта обещава романтични изненади.  

СТРЕЛЕЦ

Сутринта трябва да избягвате дълги разговори, както и да обсъждате въпроси, по които вече са възникнали разногласия. По-добре е да имате приятни, необвързващи разговори. Следобедът е по- ползотворен. Това е времето, когато можете да се справите с всяка ситуация. 

КОЗИРОГ

Денят ще започне добре. Възможно е да се досетите за желанието на любим човек и да разберете какво трябва да направите, за да се сбъдне. Внимавайте с новите познати. Днес много хора, чиито намерения не винаги са прозрачни, се опитват да спечелят вашите симпатии и доверие. 

ВОДОЛЕЙ

Със сигурност денят няма да е безоблачен. Но ще намерите начин да преодолеете всички проблеми и да се справите с трудностите. Бъдете готови да експериментирате. Опитайте нещо ново и намерете свой собствен път към целта. Това е подходящият ден да споделите вашите идеи.

РИБИ

Началото на деня ще бъде лесно, вдъхновяващо и интересно. Това е подходящият момент за изпълнение на нови планове. Някои от вас днес ще намерят съмишленици, с които скоро ще се сприятелят. Възможни са малки парични постъпления. Те ще бъдат много навременни - може да направите някои непланирани покупки.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?