71

Умни и красиви! Тъмничарка и майка на 5 деца влизат в битката за „Мисис България“

Трето поколение българска арменка, която преподава български език и литература в Пловдив, също се бори за короната

 

Кристина Георгиева, която е психолог по образование, но работи като инспектор в затвора в Бургас, е само една от 300-те желаещи да стигнат до финала на „Мисис България“, пише HotArena.

Освен нея в надпреварата тази година са се включили рекорден брой желаещи.„Последните няколко години като цяло има особено голям интерес към конкурса, но като тази година не е имало”, заяви пред „Телеграф“ собственичката на марката Меги Савова. 

Особено впечатляващо е, че тази година желание да се явят на конкурса имат основно жени с по две и повече образования. Сред тях има стоматоложка, строителен инженер, адвокатка, учителка и трето поколение българска арменка, която преподава български език и литература в Пловдив.

Повечето дами са майки, но интересен е фактът, че все повече от участничките ни имат минимум две деца за разлика от преди години. Тази година има една многодетна майка, която е дала живот пет пъти, споделиха още организаторите. Кастингите не са приключили и е напълно възможно с този темп до началото на септември да са минали 500.

Финалът на най-престижния у нас конкурс за омъжени дами ще бъде в края на октомври, както се случва по традиция всяка година. Тогава миналогодишните красавици ще предадат короните си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

20.08.2022 | 18:35

Тез пък....умажени жини да са праят на маймуни. Щом е така, виднага конкурс за най красив най умен най секси уженен маж! Ша скиват тез жини колку маже ша са явят на туй сабитие. Но утсега мога да ви заявя най катигуричну......виждам са вав призовата тройка. Куя жина няма да хареса висок мургав и смугал тарикат кат мен.

Отговори
0 0
как'Сиика

как'Сиика

20.08.2022 | 07:58

Като имат семейства и професии не е ясно що искат да се чалгаризират ама нейсе.

Отговори
0 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?