46
Следвайте ни

Ужасяващ инцидент с Кристиан Костов! Какво му дойде до главата

viber icon

Талантливият певец с ангелски глас Кристиан Костов е бил заплашен преди няколко седмици заради женствения начин, по който изглежда. Кристиян бил подгонен през нощта от агресивни хомофоби в центъра на Москва, които искали да го заколят, пише „Галерия“.

Това не е първият случай, в който българинът участвал на Евровизия през 2017 година, става жертва на подобни изстъпления.  Кристиан от години живее в Русия, където местните мужици не приемат с охота хората с различна сексуална ориентация. "Бяха няколко души и направо ме накараха да изтръпна", разказа за последния случай Костов, който наистина трудно се различава от момичетата на своята възраст.

Кристиян признава че има и други случаи когато са го обиждали заплашвали или е бил жертва на опасни нападения. Но такова чудо като последното не му се е случвало никога.  Той изпаднал в паника и първоначално изобщо не знаел какво да прави. В един момент започнал да се моли на младежите да го оставят на мира, само че не говорил на руски, а на английски. Това по някаква причина притеснило нападателите и те бързо изчезнали.

Единственото, което Костов успял да чуе, е, че помежду си казали „Не е от нашите“. И до ден-днешен певецът не може да разбере с какво точно го е спасил фактът, че говори на езика на Шекспир. Инцидентът  обаче му повлиял най-зле от всички досега, и той вече не смее да излиза от дома си, защото се страхува за живота си.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Дедо

Дедо

30.09.2021 | 01:51

Да почне да се облича и изглежда нормално , и няма да го закачат . С тоя негов стил на обличане , от кей попа пак ще има ядове . Бъди мъж а не нещо подобно на мъж.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?