Следвайте ни

Ужас в телевизията! Нещо лошо се случва с Марта Вачкова

viber icon

С лоши изживявания започнала новата година за Марта Вачкова и майка й Силвия. Вдовицата на големия актьор Григор Вачков, който през идния февруари щеше да навърши 79 години, се почувствала зле и постъпила във Военна болница. Покрай тревогите за родителката си и непрекъснатото тичане до лечебното заведение по студовете Марта също се разболяла. Тя лепнала коварен вирус, който без малко щял да я прати на системи, но успяла да овладее положението, въпреки че отказвала да приема антибиотици до последно. Специалистите във ВМА обаче я порицали и тя се взела в ръце.

Двете с майка й Силвия били много доволни от отношението на докторите, а актрисата получила от тях и ценни професионални уроци, които щели да й послужат в новия девети сезон на „Откраднат живот“, който вече се снима. „Такива приятни лекари и сестри. Запознах се с прелестна анестезиоложка. Има прекрасни лекари. Прекрасни медицински работници. Трябва да ги уважаваме и ценим. И много се надявам с „Откраднат живот” да издигаме тази професия. Да я връщаме на мястото, което заслужава. Да няма повече нападения срещу лекарите. Страшно ще се радвам“, коментира Мартина.

С чувство за хумор тя признава, че покрай ролята си на главна сестра Жекова офертите за работа към нея в медицинския сектор не спират да се множат. „Мои приятели от варненска болница вече ми предложиха да работя при тях като сестра. Няколко пъти вече ми се случва да асистирам на лекари в лекарски кабинети. Аз много обичам да ходя на лекар. Нямам страх от кръв, мога наистина да асистирам. Но чак на истински операции не бих ходила. На моя колежка в плевенския театър й шиха ръката и пострада по време на репетиции, аз отидох с нея в спешния кабинет на тамошната болница и веднага асистирах“, споделя актрисата, която в новия сезон на „Откраднат живот“ отново ще бъде главно действащо лице и ще бъде изправена пред тежка дилема дали да се бори за личното си щастие, или за мястото си в болница „Света Анастасия“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?