Следвайте ни

Ужас в поп фолка! Завист съсипва Деси Слава

viber icon

Пеене "на черно" и без необходимите работни документи провалило пътуването на Десислава в САЩ.

Преди дни певицата беше свалена от самолета за Америка, след като се оказа, че нейни стари прегрешения й пречат да отиде отвъд океана. Така, вместо да изнася концерти пред родни емигранти, тя стои в България и чака да се разреши проблемът. 

"Преди години имах забрана за влизане в САЩ, която чрез адвокат бе отменена през 2016. Оказа се, обаче, че има промени за точно този тип забрана и политика на State department и всеки път, когато искам да пътувам за Америка, трябва да искам special waiver въпреки одобрена работна петиция и положително минато интервю за работна виза", разкри Десислава. Но ситуацията си има и своята предистория.

"Заради едно недоразумение и завистта на хората няколко години ходих по мъките и се борих с американската държавна машина. Детето ми има американско гражданство, но не можех да го пусна сам на толкова дълго пътуване. Затова и  Майки не успя да види дядо си преди да почине. Роднините му там искаха да го видят, но беше невъзможно", сподели звездата. 

Изпълнителката призна, че е получила черен печат в паспорта си, защото "услужливи българи" казали, че американското посолство у нас, че отива в САЩ, за да пее без разрешение пред българите. Десислава имала туристическа виза, но изнесла няколко концерта и била засечена от властите, които веднага я санкционирали. Именно заради това прегрешение се стига до ситуацията от преди няколко дни. 

"Чакам да получа специално разрешение и тръгвам с първия полет за съответния град, за който успея! Ако някой от концертите ми бъде пропуснат, с моята организаторка ще направим всичко възможно да преразгледаме за нова дата, за да не останете разочаровани. Искрено се извинявам и съжалявам за неудобството! Моля ви за разбиране", заяви почти през сълзи фолкпевицата. 

Около пътуванията й в САЩ винаги има въпросителни - дали ще вземе сина си Майки, за да може да види американските си роднини и дали ще се види очи в очи с баща му Михаил, с когото през годините имаха обтегнати отношения. Той има бизнес в Чикаго, пише България днес. 
 


 
 
 
   
 

Коментари (3)

Симеон

28.01.2020 | 08:07

Панически атаки в поп фолка! Завист и злоба и горрщи вълни съсипват Деси Слава

Отговори
7 0

Експерт

27.01.2020 | 20:12

АКО БГ НАРОДА НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ПРОСТ,ЧЕ ДА СЛУША ТИЯ ШИЗОФРЕНИЧКИ ТЕ ЩЯХА ДА БЪДАТ НА МАГИСТРАЛА

Отговори
10 1

Ставри

27.01.2020 | 15:48

Ужас в поп фолка! Деси Слава се изложи като си показа клитора

Отговори
15 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?