Следвайте ни

Ужас в поп фолка! Софи Маринова изгуби най-милото си, ето от какво се бои сега

viber icon

"Не допускам много хора до себе си на участия", сподели Софи Маринова.

Певицата призна, че се страхува да не се зарази с коронавирус и прави всичко възможно, за да се пази. В дискотеките, където е много по-трудно да се осъществи контрол, ромската перла твърди, че разчита на охранителите да я пазят.

Софи се старае да не допуска много фенове до себе си, макар това да е изключително трудно, защото те са напористи и искат да се приближат до любимката си. Софка признава, че през повечето време гледа да стои в стаите, определени за почивки в нощните заведения. Тя разчита и на самосъзнанието на хората, които по думите ѝ, също я пазят.

 "Експертите казват, че коронавирус ще има поне до 2022 година. Ако пуснат ваксина, ще си направя", категорична е певицата, цитирана от novini.bg.

Според нея днешното поколение е много по-болнаво. За щастие, до момента никой от близките ѝ не е минал през болестта. "Господ ни пази, дано да продължи така. Стоим си повече вкъщи и гледаме да не се бутаме, където има много хора", споделя тя. И допълни, че всичко между нея и Гринго е наред.

Преди месец обаче банка взе дома на Софи Маринова - ромският славей закъснявал с погасяването на вноските за апартамента в столичния квартал „Драгалеци”, съобщив. „Уикенд”. Чалга безработицата по време на пандемията от коронавирус и безкрайните роднини, които изхранва, са изпразнили джобовете на фолк певицата и тя забравила, че трябва да си плаща ипотеката, която възлизала на около 1800 лева.

„Не мога да спестявам. Обичам да си купувам скъпи вещи и като имам пари, си подарявам я парфюмче, я някоя рокличка. Не държа пари в мен. Хонорарът от „Като две капки вода” го похарчих, за да изкарам от затвора Гринго, а той ми се отблагодари с кютек”, признала пред приятелки разорената певица.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Футьо

Футьо

03.10.2020 | 18:35

ТАЯ ФИЗИОНОМИЯ НА СМАЧКАН КАМАЗ ПАК ЛИ Я ПОКАЗВАТЕ

Отговори
11 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?