Следвайте ни

Ужас в поп фолка! Софи: Гринго иска да ме застреля и да ме...

viber icon

Само два месеца след голямата сватба, Софи и Гринго се разделиха, а разводът се превърна в една от водещите нови из всички медии. Появиха се какви ли не спекулации по темата, но до този момент Софи пазеше мълчание. Досега! Единствено и само пред наш репортер тя даде екзклузивно интервю за влошените отношения с Гринго и призна цялата истина! Хванахме я да си говорим докато чакаше реда си в полицията, за да напише поредна жалба срещу вече бившия си съпруг, който вече два месеца не спира да я тормози, изнудва и заплашва. Четете какво каза емоционалната Софи със сълзи на очи специално за нашите читатели. 

 - Софи, защо се разведохте с Гринго? 

- Защото е агресивен, посяга ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, но той не спира да ходи по мен, следи ме. Заплашва мен и детето ми. В момента съм в прокуратурата и си подавам жалба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се разбира. Идва на участията ми с компания от 20 човека и започва да агресира. Вика на Лоренцо: "Ще останеш без майка, ще я гръмна". Звъни на мои приятели и роднини, казва им, че щял да ме залее с киселина. 

- Ти реши да приключиш този брак след един такъв побой, където ти счупи ръката, нали така?

- Разбира се! Моите приятели са наясно, че това не е нещо ново, тормози ме отдавна. От самото ни запознаване е започнал д ами посяга. За трети път ми чупи ръката! Все обещания, искаше прошка... Държах на него, чаках го излезе от затвора, помагала съм му....  Това неговото обаче си е болест, шизофреник е! 

- Какво обяснение ти дава на сдобряване след такъв побой? 

- Такъв си му е характерът. Гледам по новините, че 70% от жените са подложени на домашно насилие. Паднало се е и на мен... С такъв човек и приятел не може да си останеш, защото не иска. Болен мозък! 

- Много искаше да му родиш дете, но сега радваш ли се, че тази твоя мечта не се осъществи? 

- Господ ме е пазил, какво да ти кажа! Ние сега няма какво да делим и не мога да се отърва от него, какво ли остава ако имахме дете! Мале, мале.... 

- Той сега те преследва и тормози, защото иска да се съберете, така ли?

- Да, изнудва ме и ми звъни да иска пари. Казах му да изчезва, да си ме остави свободно да си работя, защото пречи и на работните ми ангажименти. Идва на участията и ме притеснява и излага пред хората. Нямам намерение да ходя по интервюто, това са първите и последни думи по темата от мен. Нека хората да знаят, да са наясно с истината, но да не ме притесняват и да не ми звънят за коментар други журналисти. Единствено пред вашата медия разказвам случилото, но ми е много тежко да говоря.

Източник: show.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Пепа

31.07.2019 | 09:07

Хора, до кога животът им ще е водеща новина? Защо Софи си мисли, че на някого му пука какъв й е живота?!

Отговори
2 0

Касапин

30.07.2019 | 22:27

Нямам търпение да ми влязат в транжорната.

Отговори
2 0

Стругар

30.07.2019 | 22:25

На струг такива зурли не мога да избичае

Отговори
1 1

Мрете цигани

30.07.2019 | 19:13

Щом водещата новина е за сватбата на тези примати имам лоши новини за вас. Кой го ебе за тая едноклетъчна подлога. Мрете в лайна гнусни пиявици.

Отговори
7 2

Фен

30.07.2019 | 16:51

Милата ,искренно ме е яд за твойте страдания,как не се спря на мен за нова година 2004/5 в Търговище

Отговори
0 3

Анонимен

30.07.2019 | 14:19

"Страшен мъж"... Няма що. Щом чака на жена си да го издържа и да му плаща дивотиите. Иначе е супер мъжкар. Както прочетох в едно интервю с него.

Отговори
11 1

Дападжия

30.07.2019 | 13:53

Тая на Камаз мяза

Отговори
10 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?