46

Ужас в поп фолка: Фики Стораро падна жертва втори път на...

COVID-19 може и да даде малко заден в разпространението си у нас, но все още никой не е застрахован от заразяване, а лош късмет може да донесе и повторно изкарване на вируса. Това се е случило и с един от най-обичаните фолк изпълнители Фики Стораро. 

Преди десетина дни Ковид е изкарал Фики, но съвсем умишлено не е обявил това пред медиите и почитателите си в социалните мрежи. 

Все пак изпълнителят на "Беше обич" е проявил разум и е стопирал изявите си за десет дни и се е подложил на карантина. Уведомил е заведенията, в които е трябвало да пее през този период. И така, ние научихме от страницата на нощен клуб във Велинград, които написаха цялата истина за състоянието на певеца. 

"Приятели, за огромно наше разочарование се налага да отменим участието на Фики. Информираха ни, че Ковид 19 е застигнал звездата и няма как да рискува своето здраве и това на феновете с появата си на сцената", гласи съобщението. На негово място е била сложена Бони. 

От тази седмица Фики вече поема ангажименти и определено се чувства по-добре, макар че умората я има все още и според статистиката ще се задържи още дълго в бъдеще, пише show.blitz.bg

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Анти чалгар

Анти чалгар

21.04.2022 | 07:21

Тези така наречени певци се правят на интересни. Болен бил ха ха ха . Няма такова нещо ковид 19. Безплатна фекла да покаже , че още е жив. Да не го забравят чалга феновете.

Отговори
2 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?