Следвайте ни

Ужас в NOVA! Косите на Виктор Николаев настръхнаха заради...

viber icon

Нервите на водещия сутрешния блок на Нова тв Виктор Николаев бяха на ръба да се скъсат по време на интервю с Бисерка Йорданова, началник отдел Закрила на детето в Провадия, която трябваше да разясни какво са установили социалните по случая с окованото с верига 14-годишно момиче, но в повечето случаи отговаряше едносрично и неясно, пише "Петел".

Момичето е настанено в семейство на близки и роднини от 7 години, като ежемесечно са правени проверки до извънредното положение в България. Лелята, на която е поверено момичето, полага добри и адекватни грижи за него, категорична бе в ефир Йорданова. 

Момичето е намерено, оковано с верига, като катинара е бил закачен за крака му, а свободния край на веригата е бил завързан за крака на леглото. Аз също не го приемам това. Детето е съвсем адекватно. Обяснява оковаването с това, че е бягала от вкъщи, за да се събира с компанията си, посочи Йорданова.

В никакъв случай това не е нормална мярка за едно дете. То в момента е настанено в защитена среда и те първа ще се вземе решение за отглеждането му, заяви тя.

Доколкото имам информация детето за първи път е връзвано. Това е станало от вечерта докато избяга през нощта.

Вързано е било след като лелята си ляга, то се е навечеряло, отговори Йорданова на въпрос дали докато момичето е било вързано за леглото е имало достъп до тоалетна. 

"Имате ли нужда от помощ от професионална от други специалисти, които да проучат случая в детайли?", попита Виктор Николаев. 

"Ами да, ние работим всички институции заедно в момента", отвърна тя. И допълни, че може би детето няма да се върне при леля си. Момичето също не може да обясни защо го прави - бягствата, противообществените прояви. Няма насилие спрямо нея през тези 7 години, откакто то живее при леля си. 

Случаят буди безпокойство, което е още по-голямо след този разговор дали всичко ще се изясни от специалистите, които работят на място по случая, завърши Виктор Николаев темата. 

Коментари (4)

Зара

Зара

30.06.2020 | 23:07

Слушах интервюто и се чудя да какво взима заплата тази г-жа Йорданова. Тя не даваше толкова неадекватни отговори, че след всеки въпрос трябваше да се задават още няколко за да се разбере горе-долу нещо. Един третокласник би разказал по-ясно какво се е случило.

Отговори
5 0
Edo

Edo

30.06.2020 | 18:10

На това дете ли му казвате ,сумати прояви на закостенял човек с пороци от сега краде бяга от къщи и не само,Виктор хайде не настръхвайте представете си на жената какво и е на главата.Чуди се как да озъпти това чудо за му запази живота но явно не става..Слушахме институциите какво казват чуйте и вие.

Отговори
19 6
Генерал Арнаутов

Генерал Арнаутов

30.06.2020 | 12:34

Трябва пак да въведем ЗЗД.Само за мангалите.След 2 ро дете ,задължителна кастрация.Задължителна общественопорезна работа.Всеки ден водоноските с маркучи измиване на мангалските кочини и на всичките примитиви в тях.Конфискациа на имуществото на очевадно богатите и неработещи мангасари.Ред и справедливост.Или натоварване във вагони и мащабен подарък на любещата ги Урсула.Всяка седмица посещение на Аушвиц и работа....

Отговори
35 6
Виктор да се среше!

Виктор да се среше!

30.06.2020 | 09:52

Аман от циганите и проблемите им! Била проблемно дете, ама и батко и крадял, пък бягала от вкъщи, леля им ги гледала, щото майката сигурно ражда в другото село...И акцентът върху веригите по всички телевизионни емисии и сайтове...А истината е, че не синджир, а як кютек им е нужен на мангалите! Като няма да учат и да работят, бой, та поне да ги е страх и да си стоят на г..те! И категорично след първото дете родено на 13 да им се търси отговорност и да ги кастрират като животните, че те отдавна са доказали, че не са хора!

Отговори
49 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?