Следвайте ни

Ужас в Nova: Аделина Радева на косъм от най-лошото!

Аделина Радева без малко да умре, след като се сблъска с погазването на закона от страна на поредния нарушител зад волана. Телевизионната водеща се размина с най-лошото.
Стресова ситуация изплашила Аделина Радева в центъра на столицата. Уплахата на Ади се оказала толкова голяма, че за миг си помислила, че идва най-лошото.Софийски джигит едва не прегазил крака на тв водещата, а после се изпарил с мръсна газ. Инцидентът, който за малко не коствал сериозна травма на журналистката, се разиграл насред пешеходна пътека, на която тя пресичала съвсем регламентирано и по правилата на движението по пътищата.


„От едната страна колата спря и дори ми направи жест да мина, а от другата страна шофьорът, който имаше чудесна видимост, реши да не спре и аз трябваше за секунди да се препарирам на средата на пешеходната пътека, за да не ме сгази“, обяснява тв звездата, писа „Ретро“.


Водещата на „Здравей, България“ няма личен автомобил и не шофира и обичайно се придвижва до работното си място или пеш, или с градския транспорт. До сградата на Нова телевизия Аделина ползва най-често удобството на метрото, а когато приключи работа, се прибира вкъщи отново с градския транспорт.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?