49

Ужас след успеха в "Капките": Изнудвали брутално Геро за пари

Профил на Герасим Георгиев – Геро бе изтрит от фейсбук. Хакери му искаха пари, за да го пуснат.

Самият актьор дори не знае точната сума, срещу която трябва да се върне стария акаунт. „Не знам какво точно стана, но имах много снимки там. Аз не съм много активен, но все пак се отбелязах от време на време“, казва Геро.

Актьорът споделил драмата си със своя приятел Васил Василев - Зуека и той бързо намерил решение като направил нов профил на Геро. В своя профил Зуека подписа: „На това хубаво момче Геро, профилът му бе изтрит. Но ако желаете, можете да го добавите в новия му профил, който вече има специално за вас“. За по-малко от пет часа приятелите на Геро се увеличиха до три цифри.  Актьорът бе повече от доволен, пише „България Днес“.

От няколко месеца хакери атакуват профилите на популярни личности, разбиват ги след това им искат пари. Средно цените варират между 3 и 5 хиляди лева. След като преди време Валери Божинов брои пачки, за да върне профила на любимата си Биляна Дол, неговият профил в Instagram също бе хакнат. Тогава Божинов се бръкна шест бона и върна Биляна в мрежата. Изглежда сумата за неговия профил е по-голяма, след като не можа да си го върне повече от месец.

От хакерска атака се оплакаха певецът Илиян, Благой Георгиев, Юлиан Вергов, Симона Загорова и др.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Какво

Какво

02.07.2022 | 20:04

Ме грее мен за този неговия профил. Не го харесвам както и Зуека и Рачков . Така че да плаща или щом художничето му е направил нов да се радва там и да не тормози народа с глупости.

Отговори
2 0
Ами  прост народ

Ами прост народ

02.07.2022 | 15:59

Да давам 6 хил за някакъв профил ....ужассс !!! Не си знаете парите и цената им....хората хляб не могат да си купят Нещастници, изроди, профани..... Трябва вие да тънете в мизерия някой ден!!!!!!!

Отговори
4 0
Българин

Българин

02.07.2022 | 15:11

Шльоквци ,лишпери

Отговори
0 2
Българка

Българка

02.07.2022 | 15:44

Не можеш да пишеш на български пък се пишеш българин! Илитерат!

Отговори
3 1
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

02.07.2022 | 16:59

Добре ма....и ква е таз купешка дума, дет си я написала. не сички сми учени кат теб. Ко учакваш-секи балгарин да владей барем пет язика, да пиши кат шекспир и да мисли кат ядрен физик ли...ай бегай отука! Каквото ни е даскалоту-такива са и даскалити и оченицити. Ни ма карай да са убяснявам що така ни можим да пишим правилну- сичку е до гена и боята на лицету...аку ма разбираш де. Марзи ма да пиша, ай чи утивам за риба. А ти уважаема/уважаеми,по-малко критичност, ще се наредят нещата. След петдесет години може би.

Отговори
1 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?