49
Следвайте ни

Ужас: Кака Лара претърпя инцидент СНИМКА

viber icon

Актрисата Лара Златарева, по-известна като Кака Лара, претърпя инцидент. Тя си счупи рамото и в момента е в гипс.

"Истината е, че такива нелепи неща могат да се случат на всеки. Никой не може дори в сюжет на филм да измисли толкова тъп начин, по който може да се пребиеш. Спънах се в самата себе си. То е смешно и абсурдно. Счупено ми е рамото. Единият ми крак застъпи крачола на другия крак. Общо взето се спънах сама със себе си и съвсем не романтично паднах като тюлен“ споделя кака Лара, която в просъница към 6 сутринта станал да сложи храна на мъркащия си котарак.

Тя споделя, че в момента е сама с малката си дъщеря Вая, тъй като мъжът й е в чужбина за снимки. Макар да е една на 10 години, Вая помага на майка си да стане, а малко по-късно пристига голямата й дъщеря Бернарда, за да откара майка си в Пирогов, където и поставят шина, пише „България Днес“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Биби

Биби

10.11.2021 | 03:26

Да си жива и здрава Лара, случват се такива работи. Ще мине. Ама си кръстила тия деца - Бернарди, Ваи - това знаеш ли какво значи - родоотстъптничка и снопка. Ето това означава!!!

Отговори
5 1
Сенси

Сенси

10.11.2021 | 05:33

Бащата на Бернарда е Береану. Нормално е да носи име от румънската рода́. Но да не знаете, че "Вая" носи чисто български произход, не говори добре за Вас. Когато аз не зная факти, изобщо не пиша, нито разговарям по непозната тема.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?