2374
Следвайте ни

Уил Смит с шокиращи признания за личния си живот

viber icon

Уил Смит се е справял с разбитото си сърце в миналото не като е слушал тъжни песни, а като е правeл твърде много секс - и в резултат на това е… повръщал, съобщава „Пейдж Сикс“. Звездата разкрива в новите си мемоари "Уил", че се е превърнал в склонна към повръщане "гето хиена" в сексуално отношение, след като тогавашната му приятелка Мелани му изневерила.

"Отчаяно се нуждаех от облекчение, но тъй като няма хапче за разбито сърце, прибягнах до пазаруването и необузданите сексуални контакти", пише Уил. "До този момент в живота си бях правил секс само с една жена, различна от Мелани, но през следващите няколко месеца се превърнах в пълна гето хиена", разказва Смит.

Очевидно това не е било в съответствие с вътрешното му Аз, така че Смит е развил "психосоматична реакция" към еякулацията.

"Правих секс с толкова много жени и това беше толкова неприятно за същността ми, че развих психосоматична реакция към оргазма", пише той. "Това буквално ме караше да се задушавам, а понякога дори да повръщам."

Въпреки неблагоприятната реакция към секса, Смит продължава да спи с жени с надеждата, че те ще излекуват разбитото му сърце.

"Винаги се надявах на Бога, че поредната красива непозната ще бъде "единствената", която ще ме обича, която ще накара тази болка да изчезне", обяснява той. "Но неизменно продължавах, повръщах и бях нещастен. А погледът в очите на жените още повече задълбочаваше агонията ми."

През 1992 г. Смит се жени за Шири Зампино, но през 1995 г. двойката се развежда. След това се жени за сегашната си съпруга Джеда Пинкет Смит, с която има отворена връзка.

"Пиехме всеки ден, правехме секс по няколко пъти всеки ден в продължение на четири поредни месеца", пише той за връзката им. "Започнах да се чудя дали това не е състезание. Така или иначе, що се отнася до мен, имаше само две възможности: или щях да задоволя сексуално тази жена, или щях да умра, опитвайки се да я задоволя."

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?